Kan altijd op de afleveringstijden aan. Top!

Zie hierboven

Niets op aan te merken

Zie boven

Snel en vriendelijk geleverd.

Goede digitale communicatie. Snel en vriendelijk geleverd.

Niet geleverd

Er staat dat jullie het hebben afgeleverd. Maar zie niks en ook geen briefje waar die zou moeten ligge

Jullie geven duidelijke berichten en bezorgen accuraat!

Fijn dat het pakket zo snel geleverd werd en de berichten vooraf waren duidelijk.

Altijd op tijd

Zeer vriendelijk personeel!! Ze verdienen zeker een mooi kerstpakket na al dat harde werken in de afgelopen weken!! Ondanks de werkdruk is er toch altijd nog een glimlach over bij het af leveren van het pakketje!! Respect!

Ik heb géén pakket ontvangen!

Zie boven

Snelle en vooraf aangekondigde levering

Ondanks korte tijd vwb bestellen toch heel snel geleverd. Toppie.

Ondanks dat ik het product via website heb besteld, zou het prettig zijn als eerst volgende fysieke filiaal niet zover afgelegen ligt en niet in direkte omgeving Heerlen. Wel ligt er een logistiek complex, maar zelf shoppen met sportieve kleinkinderen zou leuker en meer omzet genereren. Misschien een optie. Ontvangen product is super.

niets op aan te merken

Zetten de zware doos waar ik wilde, was vriendelijk en wenste me fijne feestdagen.

Vriendelijke bezorger

Vriendelijk en behulpzaam.

een bijzonder aardige bezorger!

Ondanks de drukte rond kerst op tijd geleverd door een bezorger die niet gestresst was door deze drukte

Supersnel!

Vlak voor kerst besteld en toch op tijd binnen! Top!

alles was prima!!

Alles was goed ,

Middelmatig

Kon tot in de ochtend de track en trace niet gebruiken omdat het nummer niet herkend werd. Heel vervelend want ik werk in de nacht en slaap op bezorg uren.

Snel en correct

De bestelling is snel en correct afgeleverd op de aangegeven tijd en het pakket zag er verzorgd uit.

Mooi op tijd bezord!

Voortreffelijk

Ik ben reuze te vrede met DPD. Je kunt erop vertrouwen dat het pakje altijd op tijd wordt bezorgt puimpje.

Ik had ingevuld bij de voordeur omdat ik niet thuis was , netjes gedaan

Het doosje werd zelfs voor mij in de lift gezet. Zodat ik niet van 10e etage naar beneden hoefde. Dit formulier vind ik irritant en zal ik niet nog een keer invullen. Ik krijg iedere keer bericht dat ik niet alles heb ingevuld als ik wil opsturen. Het duurt langer als jullie beloven.

Bezorger was een brokkenmaker

De bus van deze bezorger had een aantal deuken. Waarschijnlijk veroorzaakt doordat hij bij mijn buren eerst een betonnen paaltje op de stoep had omvergereden, daarna botste hij nog tegen het betonnen bankje bij ons op de stoep. Errug lomp gedrag. Vooraf werd ik trouwens helemaal gespamd met allerlei mails over de aanstaande bezorging. Een mailtje met “uw pakket is onderweg” is meer dan voldoende.

Mijn pakket was er binnen 2 dagen echt bizar snel!

Ok

Prima service en inde afgesproken tijd geleverd

Uitstekend!

Vriendelijke en goedlachse bezorger.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot