Positieve ervaring met DPD

Hoewel ik het aangegeven dat er bezorgd kon worden onder veranda achter het huis... De bezorger zag licht branden boven en wachtte net zo lang totdat de voordeur open ging en het pakketje met een glimlach overhandigde, Prettige ervaring!

Heel slecht

Pakket was onder het tuinbankje geplaatst, terwijl er niemand thuis was. Pakket os daardoor nat geworden en inhoud is vochtig!!!

Slecht

De bestelling bestond uit 2 paketten , maar 1 pakket van de 2 geleverd Chauffeur was zeer aardig en behulpzaam daar lag het niet aan maar de bestelling is niet compleet afgeleverd. Nu maar afwachten wanneer het 2e pakket geleverd word.

Uitgebreide communicatie

Netjes op afgesproken tijd bezorgd.

Word snel geleverd en netjes

Onbeschofte bezorger

De bezorger heeft geen geduld en super onbeschoft is hij!!!!!!

Zeer slecht

Pakket is niet bezorgd op het juiste adres

Netjes en snel geleverd!

Aardige bezorger die een keer op tijd is

Keurig op tijd

Gewoon goed

Het pakket is keurig op tijd geleverd. Omdat er niet wordt opengedaan werd het pakket netjes onder de carport voor de auto geplaatst. Zodat het niet nat werd, en niet makkelijk kon worden meegenomen door vreemden. Dik tevreden voor service

Een duur pakket in de brievenbus gepropt

Een duur pakket in de brievenbus gepropt die er vervolgens amper uit te krijgen was. Niet netjes en zeker omdat wij gewoon thuis waren.

Goede en nette bezorging

Waardeloos

Bezorger is voor de zoveelste keer(!) te beroerd om kwetsbaar diervoeder in het schuurtje te zetten, ondanks dat dit op de bestelling staat én er een extra brief aan het tuinhekje hangt. De boel wordt gewoon in de regen neergeflikkerd, waar het een dag staat te weken.

Supersnel

Mooi binnen voor kerstavond , vriendelijke bezorger.

Goed, optijd, in goed staat.

Pakket is goed en optijd bezorgd.

Bij de buren bezorgd zonder te laten weten

In de mail stond dat mijn pakket thuis was afgeleverd maar thuis aangekomen was er niks… heel de straat af gegaan opzoek naar mijn pakket gelukkig gevonden bij een paar huizen verder maar dit lijkt me niet de bedoeling zonder te laten weten waar die ligt

Goed gedaan

Zeer correct geleverd

Top ! Levering op tijd voor kerst

Goed bezorgd!

Nette service

Heel dijn dat DPD een bezorgtijdslot van een uur aangeeft en ook werkelijk in dat uur komt!!

Super in deze drukke kersttijd en een compliment voor de aardige bezorger!!!

Niks verplicht.

Goed gedaan!

Bezorger was precies binnen het tijdvak gekomen en zette het netjes af. Gewoon goed!

Op tijd, vriendelijk en onbeschadigd

Snel en op tijd

Westfields 1410