Slecht

Pakket is niet bezorgd op het juiste adres (aangegeven dat bij niet thuis het bij de voordeur mocht blijven). We waren thuis op tijdstip van bezorging (vlgs track&trace, maar dat wil vlgs jullie helpdesk niks zeggen want dat kan al voordat aan de rit begonnen wordt ingevuld worden?!). Pakket is bij de buren, 25 mtr verderop over de poort gegooid: door regen helemaal vies en nat en het allerergst: beschadigd!! Ellende dus: wie gaat dit in orde maken??

Slecht

Bezorger legt pakket voor deur. Belt aan. Geeft schop tegen het pakket aan en loopt weg. Beelden kunnen jullie krijgen als jullie willen.

NETJES AFGELEVERD

OKE

Goed geregeld

Duidelijk, snel bezorgd en met zorg behandeld

Helemaal top!

Super fijn weer optijd mijn pakketjes! Netjes onbeschadigd aan de deur! Het is weer helemaal top ga zo door!

Schandalig

Wederom door jullie pakket buiten bij de voordeur neergezet. ( ik lag onverwachts ziek - migraine aanval- op bed ). Ik vond dit niet kunnen!!! Bij niet aanwezig zijn hoort pakket bij service punt gebracht te worden of weer meegenomen. Dit ivm diefstal. Iedere gek had dit pakket zo mee kunnen nemen. Echt waardeloos! Ben ik van ander pakketbezorgers ( zoals postnl) zeker niet gewend.

Kan niet beter!

Op tijd bezorgd en hulp geboden met zwaardere pakket om dit in de garage te zetten, TOP.

Goede Service

Duidelijk en geleverd op tijd

Snel en kordaat afgegeven

vreemd

Op de aangegeven tijd, belde de bezorger aan. Wij deden de buitendeur van het appartement open, en wachtte erop de bezorger naar boven kwam. (we wonen op de 2de verdieping van een klein appartement) Echter kwam hij niet, vreemd. Wij keken of hij het pakket misschien neergezet zou hebben in de hal of bij de buitendeur. Maar niets. Vreemd dus. Bezorger en pakket spoorloos.

Gyors volt!

Minden Rendben volt! Köszönöm szépen.

Niet ontvangen

Krijg bezorgbevestiging terwijl het Pakket niet is ontvangen

Keurig op tijd

2 dozen met stenen on re beeldhouwen. Vakkundig en beleefd bezorgd. Dank!

Goed snel en keurig geleverd

Slechts

Pakketje lag voor de deur in de regen

Jammer

Pakket van Bitiba was flink beschadigd en een zak kattenvoer was stuk en inhoud lag gedeeltelijk in de doos. Let wel. Dit is mijn eerste negatieve ervaring met DPD.

Perfect bezorgt

Niet bezorgd en niks meer te zien ook geen info meer waar is het nu ?

Waar is het nu ?

Top! Een meedenkende dpd’er

Bezorger heeft sluitingsdagen bedrijf online opgezocht en pakket pas op openingsdag aangeboden!! Zo wordy kans dat pakket naar afzender teruggestuurd voorkomen! Dank je wel!!

Netjes afgeleverd

Netjes op tijd

Goed en netjes geleverd. Zeer tevreden

Snel en op afgesproken tijd

Pakket 7 dagen te laat geleverd

Zou 17 april geleverd worden, 23 april bericht dat pakket geleverd is, helaas niemand gezien. Volgens live tracking pakket nog onderweg. 24 april eindelijk geleverd bij een ander bedrijf op dit terrein. Goed dat deze mensen zo vriendelijk waren om het pakket te komen brengen anders had ik het nog steeds niet gehad.

een top bezorger

Wat een aardige, sympathieke bezorger. Ontzettend vriendelijk en zelfs tijd voor een praatje. Top.

Zending staat op bezorgd, maar niks ontvangen

Waar is mijn pakket?

Westfields 1410