Product is beschadigd geleverd

Het product is beschadigd geleverd.

Wauw

Echt super tof ik wou xe bezorgen gewoon zoenen eigenlijk van blijdsvhap wat een top vent en bedrijf

Exact de aangegeven tijd bezorgd

Goed geregeld, nette bezorger. Exact op tijd zoals aangegeven in de mail.

Tot nu toe top

Product ziet er degelijk uit, de led lampen liggen nu in de zon om op te laden, dus over de verlichting op zich en de branduren kan ik nog niets zeggen.

Slecht

Pakje NIET BEZORGD

Verantwoordelijke bezorger.

De bezorger gaf bij de bezorging aan dat de doos beschadigd was en dat deze niet zoals gebruikelijk verzegeld was met tape. We hebben samen gecontroleerd of alles in de doos zat. Dit bleek het geval. Kortom, een fijne bezorger.

Prima levering, zeer aardige en behulpzame chauffeur!!

Aangetekend pakket hoefde niet voor getekend te worden

Ik had een pakket besteld uit Frankrijk, en bij het bestellen expliciet aangegeven dat het pakket aangetekend moest worden verstuurd. Daar had ik ook extra voor betaald. Echter hoefde ik zojuist niet te tekenen toen het pakket werd aangeboden hier aan de deur

Super!!!

Snel bezorgd en super aardige bezorger

Zetten het gewoon maar boor de deur

Mijn pakket heeft de hele dag boor de deur gestaan. Ze vellen niet aan niks. Zetten het boor de deur en weg zijn ze. Dpd slechte service!

منتجات ممتازة انصح بها

سرعة الاستجابة وسرعة الشحن

Slecht

Ik hou er niet van om aangesproken te worden in het Engels we zijn hier in Nederland en onze taal is Nederlands en als die buitenlanders hier willen werken moeten ze Nederlands praten anders moeten ze in hun eigen land werk zoeken.

Goede communicatie en snelle levering. Keurige afhandeling.

Ik krijg vrijwel direct alle informatie over de levering. Het pakket wordt snel en op het aangegeven tijdstip geleverd. Zéér tevreden

niks ontvangen

ik heb niks ontvangen, ik heb wel een bus voorbij zien rijden

TOP !!

De bezorger belde aan , terwijl ik even buiten zat . Hij zag mij zitten in de achtertuin , wandelde door t steegje : "Mevrouw , ik heb een pakketje voor u " Dit is ,wat ik noem , 'out of the box 'denken

Snel en duidelijk

Mooi volgsysteem waar bezorger is en wanneer hij denkt te komen.

prima service

Vooral de live lokatie vind ik een plus tenopzichte van andere bezorgingsdiensten !

snel en netjes

Snelle levering. Nette bezorger. Juiste bestelling.

Snel optijd en vriendelijk

Website gaf duidelijk aan hoe laat mijn pakket zou aankomen en was netjes optijd! Bezorger was professioneel en had mijn pakket ondanks dat het zo zwaar was netjes voor de deur gelegd en aangebeld met een glimlach! Heel tevreden me!

Supervriendelijk en keurig op tijd! TOP

Supervriendelijk en keurig op tijd. TOP

Pakket komt binnen aangegeven bezorgtijd.

Bezorger levert pakket met een glimlach af. Dat is het beste visitekaart voor een bezorgbedrijf.

Netjes en goed afgeleverd

Prima 9

Ja, gewoon goed he

Snel!

Paketten zijn snel geleverd en de bezorger was vriendelijk en sterk. Ook was ik op de hoogte gehouden over de levertijd. Wel was er een doos kapot, maar dat lag meer aan kwaliteit vd doos vd de leverancier. De bezorger had het echter niet opgemerkt.

Totaal geen geduld

Eigenlijk laat kreeg ik te zien dat het pakket vandaag kwam. Gelukkig was ik wel thuis, maar er is niet beneden aangebeld. Hij klopte op de deur en voor dat ik de deur kon openen, was hij al weg. Het was een heel zwaar pakket, gelukkig kreeg ik het met moeite zelf naar binnen.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot