Optijd en keurig afgehandeld

Keurig

All good

The package arrived as promised on time, the delivery guy was nice and kind according to my husband and the packaging looks good on the outside. We still need to open the remaining boxes but so far so good. I like that it arrived very early as we need the stuff right now.

Super vriendelijk

De bezorger is altijd super aardig en netjes! Altijd heel correct,

De bestelling wordt steevast neergelegd zonder te melden dat het is bezorgd

Wij zitten op de eerste etage en het komt bij DPD te vaak voor dat de bestelde artikelen gewoon worden neergelegd in onze hal bij de voordeur, zonder dat er even gemeld wordt dat de koerier het heeft neergezet. Wij zijn een sportschool en we hebben vaak zware pakketten en de koerier hoeft dit ook beslist niet de trap op te sjouwen. Maar het is wel een kleine moeite om even boven te melden dat het bezorgd is.... Nu staat er vaak hele kostbare apparatuur voor het grijpen bij de buitendeur. Ik heb dit ook al meerdere keren gemeld bij DPD, ik word er een beetje moedeloos van....

Pakket niet bezorgd, maar wel melding dat hij is bezorgd.

Gisteren kreeg ik de melding dat dit pakket de volgende werkdag bezorgd zou worden. Vanochtend (op zaterdag dus) kreeg ik de melding dat hij deze ochtend zou worden bezorgd. Toen heb ik aangegeven dat het maandag moest worden, op mijn privé adres. Nu de melding dat hij is bezorgd, maar ik heb niks gezien...

Vrolijke meid leuk

Pakketje werd goed afgegeven met een lach

Asociaal

Niemand de bel gehoord en die is luid genoeg. Bonken op deuren en ramen,mn dochter kreeg er angst van. Vervolgens word pakket buiten in de regen tegen raam gezet van buitendeur. Vervolgens blijft bezorger midden op de oprit staan op moment dat buurvrouw thuis komt met auto en oprit niet op kan. Niet aan de kant gaan en zeggen “ik mag hier een kwartier blijven staan”… Buurman kwam ook thuis en de bezorger duidelijk gemaakt dat ie rap aan kant moest omdat op prive terrein stond. Uiteindelijk vertrokken met tegenzin. Dpd is ronduit slecht,pakketten altijd beschadigde verpakking en word maar achterhuis neergegooid… Als t nou regent of niet.. Gr G. Borger-Post

prima. heleboel apparaat voor weinig. daar hou ik wel van

snel

snelle nette bezorging

Super goede service vriendelijke bezorger

Pakket niet geleverd, track en trace geeft aan dat het bezorgd is!!!

Dit pakket zou nu al voor de 4e keer bezorgd worden, maar komt nooit aan.

Vriendelijk

Vriendelijke bezorger Snelle levering

Keurig netjes op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger

Gewoon goed

Slecht, bezorger is niet aan de deur geweest.

Wederom weigert de bezorger aan de deur te komen. In de aanvraag staat dat het pakket onder de overkapping gelegd kan worden. Maar in plaats daar van rijd hij rechtsreeks naar bezorgpunt in de binnenstad zodat hij meerdere pakketten af kan leveren ipv bij de adressen langs te gaan.

Bezorging perfect

Houd zich aan tijd mail en vriendelijke bezorger

Supersnel

Ok

Ok

• Would you recommend us? No

Zeer slecht

Ik vraag om het pakket ACHTER de vuilnisbak te leggen. Op onze camera is te zien dat de bezorger het IN onze vuilnisbak GOOIT! Echt 0ngelooflijk slecht dit. Er zit allemaal eten in de doos. Wordt er niet beter van zo.

Wilde het zelfs verder binnen zetten omdat het zo zwaar was

Ik was een beetje geïrriteerd tov de bezorger omdat er vaak pakketjes van de buren bezorgd worden, maar het bleek echt voor ons te zijn. Mocht de bezorger dit lezen, sorry voor deze reactie.

Snelle en nette levering, top!!

Zorgvuldig afgeleverd en netjes zonder deuk of kreuk.

Top, mooi op tijd.

Goede bezorging door jongeman.

Uitstekend!

Prima levering op de gemelde tijd.

Goede service.

Goede service, alleen de mail loopt wat traag/achter. Ik kreeg pas de mail hoe laat ze zouden komen toen ze al zowat op de stoep stonden. Niet dat dit heel erg was, want ben toch altijd thuis. Maar kan me voorstellen dat het voor anderen fijner is dit een dag van te voren ongeveer een tijd te weten en dat die nog ingekort word tijdens vervoer kan ik snappen. Maar verder vriendelijke chauffeur en netjes afgeleverd!

Keurig zoals afgesproken.

Zoals hierboven.

Pakketje niet ontvangen

Er staat pakketje is bezorgd maar heb niks ontvangen

Westfields 1410

5688 HA Oirschot