Geen pakket afgeleverd!

Een bericht: pakketje afgeleverd, maar niets ontvangen! Zeer slecht .

Dat jullie toch een handtekening vragen.

Binnen bezorgtijdvak geleverd

Vriendelijke bezorger!

Mooi op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger

Goed geleverd

Bezorger was vriendelijk en heeft het pakket keurig afgeleverx, boven, op de 6e, in een appartementencomplex. Zonder steekwagen. Complimenten.

Stond netjes klaar

Was bij de voordeur gezet. Was in goede staat. Zou in vervolg melden dat het is neergezet. Het waren lampen en dus elektronica.

Op de stoep achtergelaten

Werd aangebeld (appartementencomplex). Huisgenoot drukte op knop waardoor voordeur openging. Kwam zelf na een halve minuut. Toen stond en de voordeur open en het pakket nog op de stoep.

Tijdige levering. Via de link aangegeven dat het pakketje bij de voordeur mocht staan en daar stond hij ook. Heel fijn. Jammer dat de link via de telefoon niet goed werkt.

Snel&keurig levert

De avond ervoor besteld, de volgende dag in huis. Wat wil je meer? :)

Gemakkelijk en vroendelijk

Gemakkelijk en vriendelijk

Keurig op tijd en heel aardige bezorger!

Niks ontvangen

Niks ontvangen, niet aangebeld ook. Geen idee waar mijn pakket nu is

Een zeer nette en fijne bezorger

De bezorger was zeer netjes en fijn en leverde het pakketje snel af. Hij wachten netjes tot de deur open gedaan werd.

Netjes bezorgd, wel 3 dagen later dan DPD had aangegeven

Pakket is keurig door de bezorger afgeleverd. Net ff wat minder was de info van DPD. Per e-mail aangegeven dat het pakket vrijdag zou worden bezorgd; werd dus maandag.

De waardevolle levering wordt voor de deur achtergelaten nadat ik de bezorgdatum heb gewijzigd

Ik kreeg op 20 dec. om 10:45 uur een e-mail van DPP dat mijn pakket tussen 17:19 en 18:19 op dezelfde dag zou worden bezorgd. Omdat ik niet thuis zou zijn, heb ik de bezorgdatum op de DPP-website direct gewijzigd naar 23 dec. Vrijdagavond zag ik echter dat mijn waardevolle pakket voor mijn deur was achtergelaten zonder briefjes of de buren te vragen of ze het konden bewaren en later aan ons konden geven. Het is zeer onverantwoord van de bezorger!

Doos was geopend en inhoud stuk

Het is bezorgd maar u wil niet weten hoe Inhoud stuk / doos geopend

Asociale bezorger met haast

Eerst wilde de bezorger niet naar boven komen. En eenmaal boven had hij geen zin om naar mijn huis te lopen: ik betrapte hem erop dat hij mijn pakketje door het raam van de buurman probeerde te proppen.

hele aardige bezorger!

Attente aardige bezorger

Perfecte bezorging

Aardige bezorger, perfect op tijd!

Pleur maar neer

Het pakketje ( electronisch) is zonder toestemming neergezet bij de voordeur. In de regen. Kan men tegenwoordig niet meer denken aan kwaliteit maar aan zo snel mogelijk en zo veel mogelijk bezorgen. En begin niet als excuus dat het zo druk is. Bla bla bla. Dat hebben we tegenwoordig in elk vak. Ook ik.

Bezorger altijd top

De bezorger die momenteel onze route rijdt is een topper, altijd vriendelijk en doet zijn werk correct

Super betrouwbaar

Super super bedankt voor de snellende service!!

Op tijd en vriendelijk!

Het pakketje was perfect op de aangegeven tijd en de bezorger was heel vriendelijk.

Niet geleverd

Bezorger kijkt niet verder dan zijn neus lang is. Voor de zoveelste keer weer bezorgd bij de buren. 500 mtr verder lopen met een zak hondenvoer is voor zowel onze buurman als voor ons geen optie meer!

Westfields 1410

5688 HA Oirschot