Helemaal goed

Helemaal goed!

Netjes op afgesproken plek gezet!

Aardige bezorger!

Altijd vriendelijke en vrolijke bezorger

Uitstekende service

Super goede informatievoorziening betreft afleverdag en aflevertijdstip. Prettige bezorgers!

Extra stapje

Bezorger zet een extra stapje om de pakketten in de garage te zetten.

Geweldig.

Snel en correct. Met vriendelijke groet. Jeannette Jacqx.

Netjes en vriendelijke bezorger

Bezorger was netjes op tijd en vriendelijk.

Mooi overzichtelijk tijdens het Bezorging en mooi op tijd

Keurig geleverd.

Geen klachten

Gewoon Top

Het was goed

Super snelle levering!

Goed afgeleverd, en vriendelijke bezorger

Correct en heel vriendelijk

Toppie

Vlotte, doelmatige bezorging door uiterst vriendelijke koerier

Niets op aan te merken

Bezorging is zo als altijd goed Keurig op tijd geleverd Groeten van Texel Freek

Altijd op tijd!

Nette bezorging, nooit schade en altijd op tijd. Ook hele vriendelijke bezorger!

Tevreden

Ik had eerder gezegd een 0 want het pakket was bezorgd maar ik had geen idee waar, maar ik heb het gevonden dus helemaal prima zo .

Prima op tijd en een vriendelijke chauffeur

Prima op tijd en juiste informatie . Vriendelijke chauffeur !

slecht

ze zijden dat ze langs zijn gekomen maar dat er niemand was maar er waren mensen thuis. ze zijn nooit lang gekomen

snel geleverd

De levering was op tijd, aardige postbode ook. Niks aan op te merken!

Had op zaterdag geleverd moeten worden.

Niets aan te merken op de pakketbezorger zelf. Echter, Flora Direct BV maakt gebruik van DPD Home Saturday Delivery, want ze verzenden levende planten. DPD had dit pakket op vrijdag jl. ontvangen en heeft de bezorgdatum meteen op maandag gezet. Dus niet op zaterdag geleverd, maar het hele weekend laten staan. Dit is niet de eerste keer. Dit is bij mijn vorige bestelling van Flora Direct, wat geruime tijd geleden was, eveneens gebeurd. De service die Flora Direct van DPD koopt en waar de klant uiteindelijk voor betaalt, wordt dus niet geleverd. Graag aandacht hiervoor. Bij de vraag "aanbevelen" kan ik enkel ja of nee kiezen, maar daar zit ik eigenlijk tussenin. De bezorgers van DPD leveren netjes aan de deur af binnen het aangegeven tijdslot, dus daar heb ik geen kritiek op. Wat dat betreft kan ik DPD aanbevelen. Het enige minpunt is wat ik hierboven heb beschreven.

erg goed

Op tijd, snel, geen pakket kapot. Zeer tevreden

Ik kon mijn bezorgvoorkeur eenvoudig aan passen. Perfect

Westfields 1410

5688 HA Oirschot