Goed verpakt en snel thuisbezorgd

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Handiger
  • Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

Binnen 24 uur geleverd. Keurig verpakt. Zeer goede ervaring.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Overzichtelijk

Een heel fijn bedrijf

Goede service, veel keuze, ook veel tweedehands boeken en er werken fijne mensen!

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? N.v.t.

Heel erg goed

Snelle service en levering, netjes verpakt

• Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

Het is goed, ik had alleen gedacht dat ik het oude uitgave van Gerda Ronhaar had besteld maar nu is het de nieuw. Het is niet heel er dan vervangen we de serie voor de bibliotheek in het nieuw. het was misschien mijn fout, dat ik niet goed opgelet had.

prima levering en service

helemaal tevreden

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? top
  • Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? niets

Snelle levering in postbus aan huis

Ik zocht een in 1982 uitgekomen boekje vond via google een prima aanbod bij De Boekenkamer werd vervolgens snel en adequaat geleverd.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Heb de site nog niet uitgebreid bekeken maar ga dit zeker alsnog doen.
  • Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? nog geen oordeel

top geregeld

goede en snelle service

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? kijken wat er op voorraad is

Adequate levering!

• Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

Klantvriendelijk en betrokken bij de interesses van de klant.

Hardwerkend personeel die hun best doen om de klant tevreden te stellen.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Die werkt nog niet zoals hij moet. Maar naar we vernomen hebben wordt daar aan gewerkt.

goede klantenservice

Helemaal goed

Snel geleverd keurig verpakt

Zie hieronder

Op de aangekondigde dag inderdaad de boekjes per post in de brievenbus.

Prima bedrijf

vlot en netjes afgehandeld.

Vlot en netjes afgehandeld.

Goede correcte snelle bezorging

Goede correcte snelle bezorging

Netjes geleverd, op tijd

Prima, niets op aan te merken.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Het niet meer nieuw te krijgen boekje zag er nog netjes uit voor een redelijke prijs!

Prima service.

Boeken zijn gemakkelijk te bestellen. Zonder problemen de artikelen snel ontvangen.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Als het winkel mandje nog niet wordt verstuurd om later nog aan te vullen, alle artikelen er in laten staan. Bij mij waren ze weg toen ik enkele dagen weer verder wilde zoeken. Maar… ik heb er rekening mee gehouden en een screenshot gemaakt.

Snel en correct geleverd

Nvt

Perfect en snel geleverd!

Helemaal blij mee!

Snelle levering en berichtgeving over staat van verzending.

Mooie boeken voor een leuke prijs, attente medewerkers en service.

Mooie boeken en vriendelijke mensen

Veel keus in boeken, ook veel keus in mooie tweedehands boeken voor scherpe prijsjes

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Even goed nakijken of er geen tweedehands boeken tussen de nieuwe liggen, dat overkwam ons. Betaald voor een nieuw boek maar hij was al gelezen, er was ook een kaartje uitgescheiden, maar dit is denk ik echt perongeluk gebeurd

Wesselseweg 178/2

3774 RM Kootwijkerbroek

Over De Boekenkamer

‘Van boeken krijgt u nooit genoeg!’ Die uitspraak kent u vast wel. Theologie-, kinder-, lees- en prentenboeken, nieuw of tweedehands: grote kans dat u bij ons het boek vindt dat u zoekt. Bent u op zoek naar een uitgave die al lang is uitverkocht of een preek over een bepaald Bijbelgedeelte? Neem eens een kijkje op onze nieuwe website. U vindt hier onze nieuwste aanwinsten en een uitgebreide zoekfunctie. Voor bestellingen boven de 40 euro rekenen wij geen verzendkosten (binnen NL). Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel om op uw gemak te snuffelen. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!