Prima ervaring

Ook de tweedehands boeken zien er keurig uit en netjes afgeleverd.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? N.v.t.

Fijne website, fijne prijzen, snelle verzending

Ik zocht een bepaald boek, en die had ik meteen gevonden op deze website. Fijn laag geprijsd, en heel snel in huis. Top!

Snel en netjes afgeleverd.

Fijne website, snelle verzending, mooie boeken. Top!

Super snelle service

Fijne website, snelle levering erg leuk dat er ook 2e hands boeken besteld kunnen worden

Aan te bevelen!

Goede service, vriendelijke klantgerichtheid, stichtelijke boeken... Kortom: aan te bevelen!

Goede service en keurig ingepakt!

Snel contact, alleen twee dagen later bezorgd dan beloofd.

Snel en goed

Snel geleverd, mooi in cadeauverpakking. En verder zorgvuldig verpakt.

Niet naar wens.

Boek bestelt. Kreeg bericht het boek is er. Mijn vrouw dolblij. De betaling gedaan en een bevestiging gekregen. De volgende dag kregen we bericht dat het boek het boek aan een ander is verkocht. Het geld is terug gestort. Jammer dat het zo gegaan is.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Geen betaling laten doen als het zeker is dat het boek nog aanwezig is en dan ook naar deze klant gaat.

Heel goed geregeld !

Tijd terug verzoekje geplaatst om te waarschuwen als bepaald boek aanwezig was . Is ondertussen in mijn bezit .

Zeer vriendelijk en goede en snelle communicatie.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk en goede communicatie.

Boeken had ik snel in huis

Wel had ik aangegeven om gebruik te maken van de cadeauservice, maar de boeken waren niet ingepakt. Dat vond ik wel jammer

Levering was goed verzorgd. Mooi stevig verpakt. Boek is helemaal naar wens

Snel gestuurd. Goed verpakt. Geen loze beloftes.

De boeken zijn precies zo als ik had durven hopen. De prijzen zeer redelijk. Ik hoop hier vaker te bestellen.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Lager bedrag voor gratis verzending

Komen afspraken na goede tweedehands kwaliteit geleverd!

Boek tijd geleden besteld. Was niet op voorraad. Na poosje bericht dat boek er nu was. Gelijk besteld. Snel geleverd

Fijne winkel. Ziet gezellig eruit.

Prettig voor de winkel parkeren. Fijn in eigen dorp.

boeken prima, bezorging minder

Wat voor nut heeft het als je je bezorgmoment kan uitkiezen als er verder niet naar geluisterd wordt? laat die optie dan weg. gekozen voor maandag levering omdat ik vrijdag en zaterdag niet thuis was. helaas toch op vrijdag geleverd omdat het op donderdag verzonden was. irritant. als ik dat van te voren had geweten had ik op zaterdag besteld.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? schrijver 't hof hoort bij de H en niet voor de A

de webshop werkte prettig, ik kon filteren op o.a. prijs en er is een ruim aanbod. het bestellen was zo geregeld.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? ik moest nu vooraf betalen, ik bestel ook weleens bij andere boekhandelaren en daar kan je ook op factuur bestellen dus dat je achteraf pas betaald

Snel, netjes

Snel en netjes afgewerkt

Bestelde boek is snel geleverd.

aankopen wordt vervolgd!

alles prima en correct afgehandeld.

Bestelde boek vlot en correct ontvangen.

Snelle levering. Ook het tweedehandse boek zag er prima uit.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? -

Erg goed

Goed verpakt tegen beschadigen, en goed contact per mail.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Niets

Gewoon Goed!

Professional Fast Trustworthy Goede boeken

Wesselseweg 178/2

3774 RM Kootwijkerbroek

Over De Boekenkamer

‘Van boeken krijgt u nooit genoeg!’ Die uitspraak kent u vast wel. Theologie-, kinder-, lees- en prentenboeken, nieuw of tweedehands: grote kans dat u bij ons het boek vindt dat u zoekt. Bent u op zoek naar een uitgave die al lang is uitverkocht of een preek over een bepaald Bijbelgedeelte? Neem eens een kijkje op onze nieuwe website. U vindt hier onze nieuwste aanwinsten en een uitgebreide zoekfunctie. Voor bestellingen boven de 40 euro rekenen wij geen verzendkosten (binnen NL). Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel om op uw gemak te snuffelen. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!