Prima ervaring, nette reactie, en snel geleverd.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? N.v.t.

Snelle en nette service

Een goede service en een snelle levering!

Perfecte service voor eerlijke prijs

Snel geholpen en snel geleverd, kan niet beter

Gemakkelijk te vinden en correct op tijd afgeleverd!

Helemaal prima

Sommige delen van Bob Evers vond ik aan de dure kant. Maar voor de rest 100 % tevreden.

Nette en snelle levering

top

levering snel, boeken zoals omschreven, prima prijs- kwaliteit verhouding

Veel keuze in de webshop

Snel en zorgvuldig

Goede kwaliteit en zorgvuldig ingepakt. Snelle levering

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? -

Goede service en snelle levering.

Boek besteld, deze verkeerde in zeer goede staat. En snel geleverd!

Grote selectie en nette uitvoering van de 2e hands boeken.

Wij zijn dik tevreden met De Boekenkamer. Waarom altijd een nieuw boek dat veel duurder is? We moeten immers op 'de kleintjes' letten!

Vriendelijk behulpzaam en snel verzonden. Ook jeel netjes en zorgvuldig ingepakt.

Perfect geregeld

Perfect geregeld

Snelle levering en netjes verpakt.

Overzichtelijke website. Snelle levering. Boeken netjes ingepakt.

Goed zoals het hoort!

Snel geleverde kwaliteit boeken voor een nette prijs.

Prima geholpen door De Boekenkamer

Boek werd snel opgestuurd en was heel netjes verpakt zodat deze onbeschadigd is aangekomen. Conditie boek was prima en conform beschrijving op de website. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar !

Zeer duidelijke site, ook de afhandeling is heel erg goed, zou houden en niets veranderen

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Niets

Veilig verpakt

Veilig verpakt, snelle levering

ik vond het boek wel echt tweedehands, dat was goed zichtbaar

zie hierboven

Goed verzorgde bestelling

Mooi dat we zoo goede boeken kunnen kopen

Snelle levering, goede kwaliteit boeken

Snelle levering, goede kwaliteit boeken

Werken precies op planning

Gewoon op tijd

Positieve ervaring.

Keurig uitziende 2e hands boeken en snelle levering.

super goed

Pakketje was er snel en alles was goed ingepakt. De boeken zagen er super netjes uit, net als nieuw.

Wesselseweg 178/2

3774 RM Kootwijkerbroek

Over De Boekenkamer

‘Van boeken krijgt u nooit genoeg!’ Die uitspraak kent u vast wel. Theologie-, kinder-, lees- en prentenboeken, nieuw of tweedehands: grote kans dat u bij ons het boek vindt dat u zoekt. Bent u op zoek naar een uitgave die al lang is uitverkocht of een preek over een bepaald Bijbelgedeelte? Neem eens een kijkje op onze nieuwe website. U vindt hier onze nieuwste aanwinsten en een uitgebreide zoekfunctie. Voor bestellingen boven de 40 euro rekenen wij geen verzendkosten (binnen NL). Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel om op uw gemak te snuffelen. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!