Snelle levering.

Het boek was goed verpakt. En het zag er prima uit. Goeie service

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Ga zo door kan niet beter.

Met de verzending is alles naar wens verlopen en het boek ziet er kwalitatief prima uit!

Ik ben heel blij dat dit boek beschikbaar kwam. Het was al weer even geleden dat ik het had aangevraagd. (Mijn geboortedag is 30 november 1940, het jaar waarin de Tweede Wereldoorlog begon. Mijn moeder verwachtte me in die tijd. Mijn vader werd weggevoerd naar Duitsland. Gelukkig heeft hij het overleefd.)

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? N.v.t.

Zeer makkelijk winkelen via web tijdens lockdown

makkelijk besteld via website, snel geleverd!

erg goed

Goede en snelle levering en degelijk verpakt zeer tevreden.

Super goed geregeld!

Ik heb een boek besteld en kon hem de volgende dag gelijk ophalen. Boek in prima staat ook al is hij tweedehands.

Ervaring goed alleen het overzicht van boeken kan beter

Prima verzorgd!

Netjes ingepakt en snel geleverd

Alles netjes en vlot geregeld!

Bestelling netjes en vlot geregeld!

Eindelijk mijn serie compleet.

Aan het zoeken geweest en eindelijk mijn serie Kameleon compleet. Als kind altijd gelezen en nu als 64 jarige vind ik het nog steeds leuk om te lezen. Wordt te weinig gedaan door de jeugd. Lees zelf nu wat minder maar pakt het wel weer op als ik in rustiger vaarwater zit. Lijk zelf de Kameleon wel!

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Meer naamsbekendheid.

Goede boeken voor goede prijzen

De Boekenkamer verkoopt zeer goede boeken voor fijne prijzen. Ook verzenden ze de aankoop snel, zodat het een paar dagen later al thuis is.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Op dit moment niet nodig. Duidelijke website

Goede service, leuke prijs!

Divers aanbod, snelle levering en net klantcontact.

Fijne webshop! Snelle levering! Netjes verpakt!!

Alles op voorraad

Zoekfunctie site zou iets makkelijker moeten kunnen

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Zoekfunctie

Alles netjes geleverd

Overzichtelijke website, snel en vriendelijk

Overzichtelijke website, boeken met uitleg, nergens anders zo goed voor elkaar. Snelle service, goed bereikbaar en vriendelijk personeel.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Niets perfect

Duidelijke webshop...boeken overzichtelijk gesorteerd.

Zeer goede , correcte bezorging

Netjes verzorgd

Binnen 1 week: zoeken, kopen, lezen.

Super goed!

Ik had vrijdagavond na 21:00 uur twee boeken besteld, en de volgende middag werden ze persoonlijk afgeleverd! Super snelle service!

Snelle levering, prima product

Tweedehands boek gekocht, in goede staat ontvangen

grote collectie, snelle service

Mooi tweedehands boek, snelle service

Alles prima geregeld

Erg klantvriendelijk-snel en accuraat

Erg klantvriendelijk-snel en accuraat

Snel en goed geregeld

Alles naar wens geregeld.

Heel goede ervaring met de Boekenkamer

Snelle levering, ziet er keurig netjes uit.

Wesselseweg 178/2

3774 RM Kootwijkerbroek

Over De Boekenkamer

‘Van boeken krijgt u nooit genoeg!’ Die uitspraak kent u vast wel. Theologie-, kinder-, lees- en prentenboeken, nieuw of tweedehands: grote kans dat u bij ons het boek vindt dat u zoekt. Bent u op zoek naar een uitgave die al lang is uitverkocht of een preek over een bepaald Bijbelgedeelte? Neem eens een kijkje op onze nieuwe website. U vindt hier onze nieuwste aanwinsten en een uitgebreide zoekfunctie. Voor bestellingen boven de 40 euro rekenen wij geen verzendkosten (binnen NL). Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel om op uw gemak te snuffelen. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!