fijn dat jullie het boek hadden

handig

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? makkelijk
  • Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? vlot kunnen zien wat er is

goede service

Een boek dat nergens meer te koop was kon door boekenkamer toch worden aangeschaft, heel fijn!

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? N.v.t.

Snel en goed

Mooie website, overzichtelijk, snel en goed verzonden

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Overzichtelijk

prima boeken

boeken zijn zoals afgebeeld op foto en ze worden snel geleverd.

• Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

Prima keuze voor bestelling van boeken.

Goede afwerking na de bestelling, mijn man geniet weer heerlijk van de boeken om te lezen!!!!!

Correct, vlot, accuraat.

Tevreden.

• Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

super fijne winkel, heerlijk ontspannen, en heel vriendelijk personeel

Een uitje om naar toe te gaan..

• Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

Zeer te vreden met de aan koop van het boek belijden en beleven

• Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

een prachtig boek zeer snel geleverd; in een topconditie!!

ik zocht op titel een tweedehands boek. Kwam heel snel bij de Boekenkamer en vond daar het exemplaar. Direct besteld en 2 dagen later lag het op m'n deurmat. Zeer zorgvuldig verpakt. Een prachtig boek in nieuwstaat!

snelle service

boek de volgende dag al in huis

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? ziet er overzichtelijk uit

Snel, correct en betrouwbaar

De bestelde tweedehandsboeken werden snel en correct geleverd. Ze voldeden aan de beschrijving. Goede prijs-kwaliteit verhouding

• Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

Goede zorg en snelle bezorging

Snel en duidelijk afgehandeld

Ik kreeg een mail dat het boek waar ik naar op zoek was weer voorradig was.

nette snelle levering

de serie gevonden die ik zocht volledig en als een kadootje ontvangen heerlijk lezen.

Keurig netjes verzorgd

We kregen het pakje keurig verzorgd binnen! Heel fijn .

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Handig op te zoeken

Ik bestel 2 dagen daarna in huis

• Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

Vlotte afhandeling. Goede kwaliteit product. Aandacht aan nabestellingen.

Ruim assortiment, duidelijke site

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Duidelijk!
  • Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? Makkelijk, overzichtelijk

perfect en gedaan wat er werd beloofd !

boek besteld geregeld door u en keurig op tijd ontvangen !

Netjes en correct

Toen wij thuis kwamen was het pakketje er ook

• Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? Weet ik niet

Goede website, snelle service en goed (gebruikt) boek

• Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

In de winkel persoonlijk en snel met verzending

De email is wat onpersoonlijk, daar moet bij De Boekenkamer ook een persoonsnaam worden vermeld, dan is het helemaal "toppy"!

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Heel duidelijk en makkelijk zoeken
  • Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? Ik heb niets negatiefs aangetroffen, ga zo door

Boeken

Goede service en snelle levering

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Ik ben ziek en kan nu gemakkelijk bestellen
  • Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

Duidelijke webshop, snelle service en uitgebreid mooi assortiment.

Geweldig hartelijk dank

Wesselseweg 178/2

3774 RM Kootwijkerbroek

Over De Boekenkamer

‘Van boeken krijgt u nooit genoeg!’ Die uitspraak kent u vast wel. Theologie-, kinder-, lees- en prentenboeken, nieuw of tweedehands: grote kans dat u bij ons het boek vindt dat u zoekt. Bent u op zoek naar een uitgave die al lang is uitverkocht of een preek over een bepaald Bijbelgedeelte? Neem eens een kijkje op onze nieuwe website. U vindt hier onze nieuwste aanwinsten en een uitgebreide zoekfunctie. Voor bestellingen boven de 40 euro rekenen wij geen verzendkosten (binnen NL). Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel om op uw gemak te snuffelen. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!