Zoals gewenst.

Makkelijk kunnen bestellen en een vlotte afhandeling van de betaling, maar de bestelling was ook erg snel binnen en dat was erg prettig.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Overzichtelijk

Snelle levering!

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? N.v.t.
  • Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

het pakket was goed verzorgd

de service was erg op tijd

Geen idee

De winkel zat dicht tussen de middag

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Prima webshop

Keurig ingepakt

Positief

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Lekker kunnen snuffelen
  • Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

Goed contact en vlotte levering

Prettig

• Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

Prima ervaring, snelle levering.

Ruime sortering tweedehands boeken

Fijn om goede boeken tweedehands te kunnen krijgen. Vlotte verzending.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Kan ik niet vergelijken omdat ik vorige webshop niet kende.
  • Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? Ik zou iets meer onderverdeling willen nog van rubrieken zodat je minder lang hoeft te zoeken.

Van harte aanbevolen!

Onze bestelling kwam keurig op tijd.We hadden nog iets gevraagd via de mail.Daar kregen we snel en vriendelijk antwoord op. De boeken die we besteld hadden waren prima geprijsd. Leuke actie;derde boek gratis in augustus

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Zoeken op schrijver

Boek besteld 2dagenlater thuis prima

Alleen maar lof!

Mijn ervaring is heel goed. Alles wordt correct uitgevoerd.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Goed
  • Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

Vriendelijke reactie en snelle verzending.

Boek van Spurgeon "pastorale zorg" deel 3 zocht ik. Was gelukkig aanwezig. Moeilijk te krijgen. Vriendelijk en snel gereageerd, heel fijn. Kreeg op dezelfde dag een foto van het ingepakte boek "klaar voor verzending". Kreeg het snel. Alles was goed verzorgd. Bedankt.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Duidelijke keuze en goed verzorgd
  • Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

Online geen boeken laten staan die niet leverbaar zijn, dit beter bijhouden.

Voor decreet vind ik jullie site prachtig en ben goed geholpen , bestelling ook mooi op tijd bezorgd!

• Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

Een vlugge en correcte leveringen

Wel fijn om op de site te zoeken

goed verzorgd en oplettend

Goede boeken voor een mooie prijs, alles word netjes verzorgd en snel verstuurd, en er word goed opgelet of alles klopt. Dit geeft vertrouwen.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? het is makkelijk om alles te vinden

x

x

Snel en goed afgehandeld

Wij zochten dit boek en hadden het op voorraad gelijk besteld en betaald en snel door jullie geleverd

• Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

Ik ben goed en snel geholpen

Ik heb nog maar 1 keer besteld en dat was correct verwerkt

• Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? N.v.t.

Ze leveren wat ze zeggen.

Ze leveren inderdaad wat ze zeggen: het boek zou zou goed als nieuw zijn. Niets tweedehands aan te ontdekken.

Veel keus, ook tweedehands

Fijn geholpen

Kan niet beter

Website is overzichtelijk. Bestelling is binnen 24 uur geleverd.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? netjes gerubriceerd

Vlotte afwerking v.bestelling

Goede ervaring

Snel en goed.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? .
  • Heeft u suggesties voor hoe we onze service kunnen verbeteren? .

Ging iets niet helemaal goed bij de bestelling/levering, super opgelost. Dik tevreden.

Wesselseweg 178/2

3774 RM Kootwijkerbroek

Over De Boekenkamer

‘Van boeken krijgt u nooit genoeg!’ Die uitspraak kent u vast wel. Theologie-, kinder-, lees- en prentenboeken, nieuw of tweedehands: grote kans dat u bij ons het boek vindt dat u zoekt. Bent u op zoek naar een uitgave die al lang is uitverkocht of een preek over een bepaald Bijbelgedeelte? Neem eens een kijkje op onze nieuwe website. U vindt hier onze nieuwste aanwinsten en een uitgebreide zoekfunctie. Voor bestellingen boven de 40 euro rekenen wij geen verzendkosten (binnen NL). Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel om op uw gemak te snuffelen. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!