Top levering!

Mijn nieuwe dekbedovertrek is fantastisch. Dat is zeker geen laatste bestelling bij Bath & Living.

Dejligt sortiment

Dejligt sortiment, kvalitet lever op til forventning. Lang ventetid på levering via post nl og dk.

• Vil du anbefale os? Ja

Prima service.

Goed en netjes verzorgde bestelling.

A+++

Netjes geregeld

Bestelling is conform mededelingen correct geregeld. Prijs-kwaliteit verhouding is niet geweldig maar het was een verjaardagscadeau waar expliciet om gevraagd was. Voor mezelf zou ik het niet kopen.

Mooie producten

Snelle levering, met mooie producten

Perfekt! Tolle Erfahrung, besser geht nicht!

Sehr angenehme Transaktion, schnelle Lieferung, einfach Retoure, immer Informationen über den aktuellen Stand, zügige Erstattung des Kaufpreises. Sehr empfehlenswert, gerne wieder - vielen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

In de middag besteld… volgende dag al thuis! Super snelle service!

Bestelling eenvoudig besteld op de website en snel geleverd, top!

Vervangingsonderdeel besteld adv artikelinformatie eigen sanitairleverancier/installateur.

Schnell unkompliziert und gut

Alles lief unkompliziert und schnell. Die Beschreibung und der Preis stimmten!!!

Goede service, ruime keus

Service au top

Service au top

Perfect!

- super snelle levering - zeer goed verpakt - badhanddoeken ...enz van prima kwaliteit - zeer goede service

uitstekend

binnen de afgesproken tijd afgeleverd en het product voldoet 100% aan mijn verwachting

Slecht

Na 5 dagen is mijn bestelling nog steeds niet binnen maar de beoordeling al wel.

levering volgens afspraak

levering volgens afspraak

Ich bin sehr zufrieden mit den Handtücher. Die Qualität ist sehr gut und sie sind sehr flauschig.

Schnelle Lieferung.

Entreprise très sérieuse

La société est efficace et rapide rien à dire. Malheureusement je n’ai toujours pas reçu mon colis en poste restante en France Problème de livraison.. retards?! (Colis privé ) A suivre…

Mooie lantaarn maar veel te laat geleverd

Op de website stond dat het product op voorraad was en de dag erna geleverd kon worden. De levering kwam pas 3 weken later … Maar de bestelde lantaarn voldoet wel aan de verwachtingen en ik ben er heel blij mee.

Top!!

Expédition rapide et fiable

Produit conforme, site et suivi optimal. je recommande

Snelle levering. Nog gebeld over advies voor een bijpassend hoeslaken bij mijn dekbedovertrek. Zeer vriendelijk geholpen!

blij je te leren kennen!!!

Leren kennen door een aankoop van handdoeken bij bol.com, super tevreden over keuze en kwaliteit ervan, mooi boekje bijgekregen en daarna uit nieuwsgierigheid de website bezocht. Verrast geweest door het voorgesteld aanbod: volledig naar mijn zin!!! (aangekochte geurstokjes ruiken lekker!(moeilijk te ervaren vanop het scherm:))

Beautiful piece

I love this key-box, very elegant and easy to install. Very happy with this purchase.

Kerkstraat 78

6031CJ Nederweert