Top geregeld

Snel en heel netjes!

Absolute aanrader

Mooie badjas besteld voor een mooie prijs. Kwaliteit is super. Snel bezorgd en met een persoonlijke noot! Ik had een vraag die ik stelde via de mail, en ook daar spoedig en een heel netjes antwoord. Absolute aanrader

Hele goede service, en snelle verzending

Badjas werd snel en goed verpakt bezorgd, duidelijke webshop. Badjas was te groot, telefonisch zeer kundig en netjes te woord gestaan door medewerker die mij goed advies gaf. Kon deze omruilen voor kleinere maat.

Mooi aanbod in accessoires badkamer

Zeer tevreden over gekozen badmat. Mooie kleur en goede kwaliteit.

Kwaliteit&snel geleverd

Super kontent

Top.

Duidelijke website met uitstekende keuze kwaliteits producten. Snelle levering met mogelijkheid tot betaling achteraf = vertrouwen

Seriös und pünktlich geliefert

Der Badezimmerteppich MAKS ist sehr schön in der Farbe Trüffel. Gute Qualität zeichnet ihn aus. Prima, sind sehr zufrieden.

Enorm klantvriendelijk

Omdat als je online besteld niet echt een idee hebt over kleur en wat wel en niet passend is helpen ze je graag. Zoeken een netjes een hoeslaken die qua kleur het beste past bij je overtrek. Heel vriendelijk en behulpzaam.

Super.

Super kwaliteit Mooi en snel geleverd

Mooie kwaliteit, snel en netjes bezorgd!

Binnen een dag binnen en nu kunnen genieten van nieuwe handdoeken!

Prachtige producten.

Er was iets niet voorradig maar door te bellen en te overleggen meteen geregeld dat ik een vervangend goed artikel heb ontvangen. Aanrader om iets te bestellen ook super mooie producten.

Mooie collectie

Mooie kwalitatieve dekbedovertrek gekocht, Met een snelle bezorging. Netjes verpakt!

Goed bedrijf

Snelle levering en goede kwaliteit Ruim aanbod van ZACK producten

Snel en nette levering

Altijd een snelle en keurige levering. Top kwaliteit producten! Ga zo door !

Super freundlich und hilfsbereit!

Alles perfekt!

Prima geholpen toen ik gebeld heb om extra informatie, op tijd geleverd en service top!

Snel bezorgd ,goed verpakt ,badjas erg mooi en goede kwaliteit .

Supergoed geholpen en geadviseerd

Samen met een fijne meedenkende winkelbediende hebben wij onze nieuwe badkamer naar alle tevredenheid in kunnen richten. Dankjewel hiervoor !!

Snel en perfecte levering

Goede badmatten van VanDyk (Houston)

Nette, snelle (2 werkdagen) levering van goede produkten.

Expérience entièrement satisfaisante

Je suis entièrement satisfait de mon expérience d'achat chez Bath & Living ! J'ai notamment apprécié la disponibilité des produits, la rapidité d'envoi et la réactivité du service client.

Fijne winkel en snelle levering

Ik kan alleen maar positief zijn. Alles klopt en snel geleverd. Wat wil je nog meer? Super tevreden.

Makkelijk bestellen, mooi assortiment

Fijne website om op te zoeken. Snel mooi artikel gevonden, besteld en ontvangen.

Alles sehr gut

Alles sehr gut