Heel tevreden, super snel bezorgd.

Voor 15.00h besteld en inderdaad de volgende dag al in huis. Pakket voorzien van track & trace, aankomst tijd pakketje is duidelijk. Dekbedovertrekken zijn van goede kwaliteit. Helemaal tevreden over deze zending.!

Bad delivery

Your tracking system is not accurate. Paid so much for delivery. Yet it shows it just arrived in a country but not ready for delivery. However courier called me, I missed and now my delivery is postponed indefinately. Idiots. Paying money for shit service. Would never buy again.

• Would you recommend us? No

Ik had 2 maten badjassen besteld met de bedoeling er een uit te kiezen. Dit op telefonisch advies van een winkeldame. Beide pasten helaas niet en gratis geretourneerd. Opnieuw gebeld en dezelfde winkeldame. Zij heeft in de fysieke winkel vanalles voor mij uitgezocht, modellen met elkaar vergeleken, mij van diverse alternatieven voorzien op basis van mijn wensen en geadviseerd. Dat heeft inmiddels geleid tot een perfect passende badjas. Hulde voor haar betrokkenheid!

Fantastisch!

Hele mooie dekbedovertrekken van satijnkatoen van Van Dyck. Snel geleverd. Duidelijke communicatie.

Snelle correcte verzending

Goede aanbiedingen en mooie merken

Netjes, snel en correct

Duidelijke website, mijn product was nog niet binnen, netjes over opgebeld dat er vertraging was en dat t later wordt opgestuurd. En mooie producten hebben ze. Ben echt tevreden.

prima service

Snelle levering goed verpakt

Toilet-en badkameraccessoires gekocht. Werd snel geleverd en zat stevig verpakt. Zeer tevreden

Veloci

Veloci nelle risposte e spedizione

• Ci consiglieresti? Si

Perfect en snel

Zeer snelle levering Keurig verzorgd

Fijn om hier te winkelen!

Het pakket kwam zoals beloofd de volgende dag binnen. Zeer goed en zorgvuldig verpakt. Fijn! Ook was ik verrast door de ruime keus bij Bath & Living. Leuk “gidsje” bij de bestelling om nog meer ideeën op te doen.

Héél tevreden

Voor eerste maal besteld en aangenaam verrast door kwaliteitsvolle producten en professionele service.

Geweldig.

Mooie kwaliteit, goed verpakt, vlot geleverd. Goede communicatie.

Vriendelijk snelle levering

Vriendelijk en snelle antwoorden op mails . Snelle levering.

Uitstekende ervaring

Perfecte levering en prachtige kwaliteit

Goede ervaring

Prettige communicatie, netjes verpakt en snelle levering

Prachtig dekbedovertrek

Prachtig dekbedovertrek super snel verzonden maar wel jammer dat er verzendkosten berekend worden

Fantastisch en snel keurig verzorgd !

Prima!!

Parure de bain TOP pour la qualité et coloris.

J'ai découvert votre site par hasard...je ne suis pas déçue de ma découverte et je pourrais revenir pour découvrir une suite... Cordialement

De goede levering, onbeschadigd.

Wel jammer dat jullie de kleur apricot niet meer hebben voor de grote maten!

Helemaal wat ik ervan zou verwachten. Kortom: super

Snelle goed verpakte levering

Aanrader.

Prachtig

mooie accessoires voor toilet van Zack

levering super snel. keurig verpakking. alleen jammer dat niet alle onderdelen meer voorradig zijn, en ook niet kunnen worden nageleverd

Kerkstraat 78

6031CJ Nederweert