Mooie producten en top service

Steeds een mooi en kwalitatief product- aanbod. Niet alle bestelde producten waren op voorraad en ik werd geconstateerd met de vraag of ik die op voorraad al wilde ontvangen of liever wachtte tot alles in één keer kon verzonden worden. Top service!

Duidelijke site en snelle levering

Alleen maar positief

Snelle en correcte service

Mijn bestelling was niet volledig maar dat werd snel en correct opgelost

Geen probleem

Bestelling vlot ontvangen, overtrekken waren zoals ik verwacht had. Een retour gestuurd en dat is ook vlot verwerkt. Geen problemen.

Zeer klantvriendelijk, betrouwbaar en prima service.

Zeer goede webshop met duidelijk assortimentsaanduiding wel of niet voorradig. Indien voorradig volgende dag ontvangen (mits PostNL het behaagt).

Snelle levering, mooi product

Twee hoeslakens besteld. Goede kwaliteit. En de levering was top. Sneller dan verwacht.

Snelle levering,prima prijs. Geen enkele klacht

Ben nog in afwachting van een deel van mijn bestelling

Heb 2 items besteld die volgens de website op voorraad waren en waarbij vermeld stond: "Op werkdagen voor 15.00 uur besteld? De volgende dag in huis!". 1 van de items was de volgende dag binnen. Het andere item moet nog steeds nageleverd worden. Ik vind de uitnodiging om een review te plaatsen voordat mijn bestelling binnen is, erg voorbarig.

• Would you recommend us? No

Ik zit nog steeds te wachten op mijn pakket

Volgende dag levering stond er…nog steeds niks ontvangen.

Super service

Fantastische en snelle afhandeling nadat servies gebroken was aangekomen. Heel fijn!

Kwaliteit

Snel verzonden. Echt een prachtige badmat, mooie kleur en niet zo licht van gewicht. Heel erg blij mee!

Mooie kwaliteit

Prettige ervaring

Mooie collectie, snelle en correcte verzending.

Prettige website, snel geleverd.

Prettige website, snel geleverd.

Choix et qualité

Livraison rapide et conforme a la commande. Vaste choix de déco. Prix raisonnable.

Tolle Qualität… schnelle Lieferung!!!

Super Qualität…, alles problemlos !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi aanbod van producten en uitstekende kwaliteit en geweldige service

Mijn on-line orders gingen gepaard met de nodige hindernissen, geheel aan mijzelf te wijten maar alles werd iedere keer met de grote efficiëntie en vriendelijkheid opgelost. Dus een echte aanrader!

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en zeer snelle levering.

De producten zijn hoogwaardig en het online bestellen is geweldig

Keurig netjes!

Op de pakbon, met hand geschreven tekst: bedankt Vond dit hart verwarmend!

• Ci consiglieresti? Si

Goede winkelervaring, veel keus en snelle levering!

Fijne snuffelsite met een hoop keus. De bestelling was supersnel in huis. Wij hadden hier een hele goede (eerste) winkelervaring. Dit was vast niet de laatste bestelling daar!

Alles goed en snel geleverd

Alle bestelde artikelen zijn, zoals beloofd op tijd en goed afgeleverd.

Kerkstraat 78

6031CJ Nederweert