Ware ist sorgfältig verpackt schnell und sicher angekommen.

Ich habe zum ersten Mal bei Bath & Living bestellt. Ich habe dort bestellt, weil alle 6 Artikel die ich wollte, verfügbar waren. Die Ware wurde noch am Tag der Bestellung verschickt. Ich werde mit Sicherheit wieder dort bestellen !

Snel en goed

Met de Track & Trace is het goed bij te houden. Verzending was snel en de producten waren zoals verwacht.

Klantgerichte service

Na klein misverstand in de levering even contact opgenomen, maar onmiddellijk geholpen en de correcte levering werd per direct opgestuurd. Zeer tevreden klant

Prima uitleg en vindbaarheid

Dekbedovertrek besteld van Van Dijck. Prima levering, keurig verpakt. Bestelling liep via Fonq. Mooie brochure bijgevoegd.

Mooie badjas en keurig verpakt

Overzichtelijke webshop. Ik heb een mooie dunne badjas besteld. Levering verliep vlot en ik kreeg de badjas dan ook snel keurig verpakt binnen. Kwaliteit van de stof is zoals je mag verwachten van VanDyck.

Mooie badjas, snel verstuurd

Badjas voldoet aan de verwachtingen. Bezorging ging heel snel.

Snel geleverd en prima verpakt.

Snelle levering, mooie kwaliteit producten

Zeer positief voor de 2e keer iets besteld. Snelle levering. Hoge kwaliteit producten

Snelle levering en goede service

Superschnelle Lieferung

Ich habe Bath & Living bei einer Suche zufällig entdeckt, da mein Wunschprodukt hier vorrätig war. Die Bestellung war reibungslos und die Lieferung superschnell.

Aanrader!

Fijn badjas van Vandyck aangeschaft. Helemaal naar mijn zin, mooie warme caramelkleur en lekker zacht en warm. De jas werd al de dag na de bestelling geleverd, met daarbij een mooie catalogus waar je weer nieuwe inspiratie opdoet voor je bad-en slaapkamer. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Helemaal top

Duidelijke website, mooie producten en snelle bezorging. Ga de winkel ook zeker een keer bezoeken!

Prachtig overtrek, telefonisch bereikbaar en snel geleverd.

Heel fijne badjas

Was op zoek naar een badjas met rits, deze gevonden bij jullie. De badjas is precies zoals op de foto's staat, heel fijn.

klasse

Keurige service,snelle bezorging. Ook het bestelde veilig en goed verpakt.Artikelen zien er helemaal goed en naar wens uit!

Bijzonder klantgericht uitstekende service en heel vlotte afhandeling.

Ondanks dat onze badmat al drie jaar geleden gekocht was, werd heel goed meegedacht met het vinden van een passende oplossing voor ons probleem. Uiteindelijk hebben we dezelfde mat met 25% korting opnieuw gekocht.

Prima verzorgd

Alles prima verzorgd

Tres bon service réactif

Livré rapidement et contact humain devenu trop rare. Les produits sont de qualité et conformes aux descriptions. Rien à dire !

Prachtig

Leuk dat op de factuur handgeschreven het woord ‘bedankt’ staat vermeld. Klein detail, maar geeft meerwaarde aan de bestelling.

Great experience

Ordering was easy and the items were dispatched quickly. It took a bit over a week to get them from NL to Finland. The customer service was really good and my message was replied to almost instantly.

ging foutloos

Goede mails ,goede verpakking,op tijd bezorgd.

Correcte levering en een goed product.

De gezochte borstel gevonden op de site en direct besteld. Keuring geleverd op het aangegeven tijdstip en de borstel zoals verwacht.

Fijne website, veel voorraad en volgende dag in huis! Werd zelfs nog gebeld of de combinatie die ik bestelde wel de juiste was, ivm kleur. Zo oplettend kom je niet vaak meer tegen! Super fijn!

overall good customer experience

website very user friendly, products were as to be expected, good quality. last but not least, delivery was on time.

Kerkstraat 78

6031CJ Nederweert