Snelle levering van mooie kwaliteit producten

Aardige en behulpzame mensen die zorgen dat je pakket snel ontvangt en bij problemen snel oplossing zoeken.Super bedankt!

snelle levering, goede service

Alles met grote zorg verpakt en per ommegaande bezorgd. Mooie handdoeken ook. Helemaal tevreden.

Fin oplevelse og gode produkter

Relativ hurtig levering til Danmark og produkter svarer overens med forventningerne. Leveringstid og -pris opvejes af de billigere varepriser.

• Vil du anbefale os? Ja

Toller Service

Ich wurde im Vorfeld angerufen um mir mitzuteilen, dass es bei den zwei ausgewählten Badtextilien Farbunterschiede gibt. Es wurden mir Fotos gemailt und ich konnte meine Bestellung korrigieren. Das fand ich sehr kundenorientiert!

Snelle verzending en mooie dekbedovertrekken

Géén gedoe, géén gezeur.

Dit is mijn eerste ervaring met bath &living. 1 artikel heb ik teruggestuurd omdat de kleur niet paste bij mijn interieur. Ik had zelf een vergissing gemaakt met de pakbon. Eén telefoontje en het was opgelost, géén gedoe , geen gezeur en...een vriendelijke man aan de telefoon. Top.

100% tevreden

Na lang zoeken op internet naar Blomus reserve wc borstels deze bij B&L besteld, omdat ze volgens omschrijving zouden kunnen voldoen. Ik wist namelijk niet meer welk type, maar wel dat ze van voor 2015 waren. Bestelling is snel geleverd. En de borstels voldoen geheel aan mijn verwachting

Mooie spullen

Ik heb een mooi dekbedovertrek gekocht. Het was er snel en het is van goede kwaliteit.

Super kwaliteit!!

Fijne badjas; lekker warm en fluweel zacht!!!

Snelle adequate levering.

Na mijn bestelling een directe bevestiging van de order. Per mail goed op de hoogte van de voortgang gebracht. Na drieën besteld en alsnog de volgende dag bezorgd. Tip!!!

Snelle levering! Voldoende keuze, mooie website!

Ze denken met je mee. Omdat mijn bestelde servies kleurverschil kon hebben namen ze contact op en stuurden foto’s zodat ik echt zeker kon zijn van mijn bestelling. Prima service

Ziet er heel mooi uit

Mooi kleur . Sprei maakt het af op slaapkamer Levering snel

Duidelijk en vriendelijk contact

Duidelijk en vriendelijk contact

Alles tip top in orde

Super snelle en correcte verwerking en levering van de bestelling

Zeer gebruiksvriendelijke website en klantgerichte en vriendelijke telefonische assistentie ontvangen. Binnen de 2 werkdagen geleverd! Een aanrader.

zeer mooi en kwalitatief

badjas zeer mooi en een kwalitatief stuk zeer vlugge levering

Prachtig dekbedovertrek ontvangen zoals besteld!

Snelle en duidelijke levering met een persoonlijke boodschap op de factuur en een boekje ter inspiratie. Voor toekomstige aankopen bestel ik nu rechtstreeks.

Snelle correcte levering.

Zou er zo weer bestellen.

Schnelle vollständige Lieferung/persönliche Kundenansprache

Es war unsere erste Bestellung bei Bath and Living. Die 2 Badezimmermatten wurden uns wie bestellt innerhalb von 2 Tagen, und das obwohl ein Wochenende dazwischen lag, aus Holland zugestellt. Positiv bemerkenswert ist auch die zuverlässige Übergabe der Ware von der niederländischen Post an einen guten Zusteller (Hermes) in Deutschland. Konnte auch jederzeit nachverfolgt werden - perfekt. Die Ware ist einwandfrei und wir haben uns auch darüber gefreut, dass der beigefügte Lieferschein handschriftlich mit Kugelschreiber ergänzt wurde mit "Danke sehr". Rundum sehr gute Kundenansprache. Bitte weiter so.

Prima service, snelle levering

Mooie badmat

Mooie kwaliteit badmat met antislib en de kleurkeuze voldeed aan de verwachting. Tevreden!

Super snelle levering

aanrader

zeer tevreden over mijn aankoop , en vlotte levering ..... tapijt voor op mijn badkamer ....super mooi

uitstekend

Vlot, duidelijk. Levering: juiste producten en keurig op tijd.

Kerkstraat 78

6031CJ Nederweert