Snel, stipt, correct

Mooi assortiment. Kwaliteit en klasse voor een correcte prijs. Aanrader.

goede service, snelle levering

Alles op voorraad. Snel perfect geleverd met after pay. Wij kunnen nu thuis kiezen welke kleuren het beste passen. Top!

colis non reçu

bonjour, je n'ai toujours pas reçu mon colis

• Nous recommanderiez-vous? Non

Uitstekende service en snel geleverd.

Snelle levering .

Heel goed!

Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!

Super service!

Helemaal blij was ik met mijn nieuwe servies van Salt 'n Pepper... Ik moest alles nog even in de doos laten omdat we nog zouden verhuizen. Uitpakkend kwam ik een gebroken kom tegen. Meteen contact gezocht en gevraagd of ik een losse kom kon kopen i.p.v. een hele nieuwe set. Kreeg ik de kom gratis! Ondanks het feit dat ik niet binnen het garantie termijn reageerde. Super service!

Enorm snel geleverd, producten nog niet uitgepakt (kerstcadeautjes) maar ziet er goed uit. Optie voor achteraf betalen vind ik fijn, als ik een webshop nog niet ken.

Bij bath and living na lang zoeken juiste vervangrubber gevonden voor Zack douchewisser Bestelling, afhandeling, bezorging perfect uitgevoerd. Complimenten !

Geweldige service

Zeer tevreden snelle levering

Super mooie badjas.

Fijne stof. Goed advies, snelle service.

Prachtige badmatten. Snelle levering

Op internet 2 badmatten besteld. Volgende dag al geleverd. Ze wRen niet goedkoop, maar een geweldige kwaliteit.

Snelle levering en vragen een snelle reactie

Alles in korte tijd zeer accuraat geleverd en op kleine klacht meteen positief gereageerd

TOP!

Maar een woord : TOP!

Ruime keuze, correcte uitvoering, snelle levering.

De website is heel overzichtelijk, de keuze is ruim en je kunt je wensen duidelijk instellen. Eenmaal besteld is de uitvoering goed. Het artikel, een sprei, werd snel geleverd, keurig ingepakt. Wij zijn hel tevreden.

Was al lange tijd op zoek naar dit artikel en gelukkig bij Bathmen & Living gevonden. Snelle levering, supergoede ervaring!

Webwinkel top

Supergoed. Bestelling en info hierover heel goed

Goed, snel en klantvriendelijk geholpen

Goed, snel en klantvriendelijk geholpen

Levering zoals afgesproken

klantvriendelijk

Ik werd netjes gebeld over het feit dat de badjas die ik online had besteld toch niet meer leverbaar was. Samen hebben we een andere uitgekozen. Deze is zeer snel thuis bezorgd. Vriendelijke telefoniste.

Keurige service aan de telefoon!

Goede uitleg over het product, snelle en correcte service. Goed bereikbaar!

Alles Super!

Unproblematisch und schnell, gerne wieder.

Subliem

Prima site. Snelle wijze van betaling. Nog snellere manier van bezorging. In een woord uitmuntend !!!

Snel en goede levering

Kerkstraat 78