Los van die kleur ging het bij de bezorging mis. De bezorger belde aan en ik vertelde hem via de videofoon de verdieping en welke lift. Vervolgens bleef het stil. Kennelijk had de bezorger nog een pakket, maar ja, voor wie van de 42 bewoners? Een tijd later meldde zich een medebewoner met het pakket dat ik had besteld. Toch gelukt. Nu heb ik begrip voor die bezorgers die onderbetaald worden en onder hoge tijdsdruk moeten werken. Maar doe dan bv een briefje in de bus bij wel huisnr. het pakket is afgeleverd. Of vraag om het beneden op te halen, zoiets. Dit ging in ieder geval vreselijk mis.
Beste Carola, Hartelijk bedankt voor het doorgeven. Wat vervelend om te horen dat de bezorging niet helemaal goed ging, dat hoort natuurlijk niet. Helaas kunnen wij, als Bath & Living, hier weinig anders aan doen dan het doorgeven bij onze bezorgdiensten. Dit ga ik uiteraard ook doen, zodat dit hopelijk niet nogmaals kan gebeuren :). Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Bath & Living
Na lang zoeken op internet uiteindelijk gekozen voor Bath & Living. Handdoeken aquanova in verschillende maten en kleuren gekocht. De handdoeken zien er mooi uit, voelen heel zacht aan, en drogen perfect. Geen pluizen of losse draadjes. Een aanwinst in de badkamer en een echte aanrader als u voor de betere (600gr P/m2) kwaliteit gaat. Oké, er zijn goedkopere handdoeken te verkrijgen.....maarja de kwaliteit hé.
Products like described on the webpage. Ver nice hand written message on the packing list document.
Very high level of quality.
Vlotte bestelling via makkelijke site. Snel geleverd en topkwaliteit
Muy buena
Plenty if choice and Extremely fast delivery
Buongiorno, mi è arrivata la mail che il prodotto sarebbe arrivato entro il 6/7/2021 ma ad oggi 12/7/2021 guardando la situazione il pacco non è arrivato ancora al deposito, vorrei avere informazioni, grazie. Cordiali saluti Mauro Giussani
Buon pomeriggio, Grazie mille per il tuo feedback. Abbiamo immediatamente elaborato e spedito il tuo ordine il 30 giugno, ma vedo che il pacco è stato nel centro di smistamento da quel giorno. Ho appena contattato il corriere per avviare un'indagine. Non appena ne sapremo di più, avrai nostre notizie. Ci dispiace per l'inconvenienza. Cordiali saluti, Baht & Living
Nu 3 maal iets besteld, alle keren keurig verpakt en snel bezorgd, binnen de gemelde levertijd
Mooie dekbedden en zeer snel geleverd.
Schnelle Lieferung, wunderbare Produkte, sorgfältig verpackt!
Super mooi Artisan servies van S&P. Badjas van Vandyck van mooie kwaliteit! Snelle levering, duidelijke communicatie
Goede omschrijving producten, snelle levering en ik had een vraag voor de klantenservice en daar ook adequaat en vriendelijk geholpen
Erg tevreden, zeer snelle levering en mooi product.
Il prodotto non vale quanto costa. Belle fotografie ma prodotto di scarsa qualità. Inoltre, Il tracking della spedizione di PostNL diceva "in consegna" ma il prodotto era ancora in Olanda e doveva ancora essere consegnato al vettore Italiano.
Buongiorno, Grazie mille per il tuo feedback. Naturalmente sei libero di restituire i prodotti se il prodotto non è di tuo gradimento. Puoi richiedere un'etichetta di reso tramite il nostro servizio clienti ([email protected]). Per quanto riguarda lo stato del pacco: purtroppo a volte può capitare che le spedizioni estere siano in viaggio più a lungo. Sfortunatamente, non abbiamo alcuna influenza su questo e dipendiamo da diversi vettori. Cordiali saluti, Bath & Living
Prima service en levering. Producten goed.
De levering en communicatie rondom levering was prima. In eerste instantie heb ik een slechte beoordeling gegeven over het product, een zeepdispenser van Zack. Bath & Living hebben hierop meteen gereageerd en mij zeer goed geadviseerd. Ik had namelijk zelf de zeepdispenser verkeerd in elkaar gezet. Helemaal opgelost, snel en goed. met dank!
Beste Ineke, Hartelijk bedankt voor uw bericht. We hebben zojuist even kort gebeld en hebben een afspraak gemaakt om samen de gebruiksaanwijzing van dit zeeppompje even door te nemen. Het is namelijk een hele gemakkelijke manier om deze klacht op te kunnen lossen zodat u met veel plezier gebruik kunt blijven maken van uw zeeppomp :). Met vriendelijke groet, Bath & Living
Originele beoordeling
De levering en communicatie rondom levering was prima. Het product wat ik aangeschaft heb, een losstaande zeepdispenser merk Zack, is waardeloos. De doseerdop zit los op de houder "met alle gevolgen van dien".
Zeer positief.
De handgeschreven opmerking " bedankt voor uw bestelling "vond ik erg sympathiek!
Tevreden
Bij het bestellen had er van mij al wel bij mogen staan dat de washandjes niet op voorraad waren. Gelukkig waren ze snel binnen. Verder verzending etc prima geregeld
Het bij elkaar sprokkelen van mijn bestelling vergde enig doorzettingsvermogen, omdat ik niet geheel overzag hoe en waar ik door kon klikken. Maar zodra ik alles compleet had, was het appeltje, eitje. Afrekenen gaat soepeltjes. En vervolgens is de levering uitstekend geregeld. Van elke stap word je op de hoogte gebracht en keurig met track en trace. En erg leuk is opmerking op de nota "bedankt" met pen geschreven, geeft me het gevoel een gewaardeerde klant te zijn.
Ik bestelde onlangs een pedaalemmer voor in de badkamer maar de kleur paste niet goed bij de tegels en kasten. Ik nam onmiddellijk contact op voor een omruiling en werd heel snel verdergeholpen. De teruggave (of in mijn geval de omruiling) verliep vlekkeloos. De nieuwe pedaalemmer matcht perfect met de badkamer! Hartelijk dank!
Via Google ontdekte ik dat Bath & Living het artikel dat ik zocht nog op voorraad had. Besteld en snel ontvangen. Zat goed verpakt. Blij met het artikel. Bedankt Bath & Living!
Goede prijs - kwaliteit verhouding. Levering super snel!
Kerkstraat 78
6031CJ Nederweert