Perfekt

levering binnen 24 uur

Wunderbar

Wunderbar

Uitstekende service

Makkelijk bestellen en zeer vlotte levering.

Mooie produkten

Levering was snel en goed verpakt. Spulletjes zijn mooi en we zijn erg tevreden.

Tevreden

Snel besteld, snel in huis, mooie kwaliteit.

Alles super correct en snel geregeld tot aan de terubetaling aan toe waarvoor hartelijk dank

Perfecte service

Lieferung erfolgte schnell und pünktlich

Leider gab es keine Möglichkeit, auf Ihre Bestellbestätigung per E-Mail Kontakt zu Ihnen aufzunehmen, um Ihnen meine Bitte mitzuteilen: ich benötige eine Rechnung für meine Bestellung, bitte senden Sie mir diese an meine Ihnenbekannte E-Mail-Adresse. Für Ihre Bemühungen vielen Dank vorab. Mit freundlichen Grüßen Silke Rösinger

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtige badmatten heb ik gekocht. Zeer snel geleverd.

Lieferung schnell nur Ware leicht beschädigt

Guten Tag, gibt nichts zu beanstanden ausser, das die Ware etwas verbogen war, evtl. besser verpacken. Konnte das Blech gerade biegen, keine Interesse gehabt zu reklamieren. Andere Anbieter verpacken Ihre Ware vorsichtiger.

Goed!

Tot nu toe ging het retourzenden gied. Bestelling was via Fonq. Retourbedrag laat echter wat lang op zich wachten. Marlies Beckers

Sehr schnelle Lieferung. Toller Kundendienst. :) Immer wieder gerne.

Alles perfekt

Der Bestell- und Liefervorgang lief problemlos. Die Ware (zerbrechlich) war sicher verpackt. Ich bin zufrieden und würde wieder bestellen. Da alles in Ordnung war, kann ich nicht beurteilen, wie es funktioniert, wenn Ware zurückgegeben werden muss.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle service met een persoonlijk touch

Prima ervaring. Nooit eerder iets bij Bath & Living besteld. Snelle levering, goed advies en alles keurig geleverd. Zag er verzorgd uit! Ik ga zeker nog wat bij ze bestellen want ze hebben een mooi assortiment.

Positief, product voldeed volledig aan onze verwachtingen

Product binnen paar dagen geleverd en voldeed volledig aan onze verwachting. Blij met onze nieuwe aanwinst !

Super!!!

Jullie zijn snel met antwoorden en komen ook de afspraken na. Artikelen netjes verpakt en snel bezorgd. Ook een artikel annuleren verloopt op rolletjes. Wij zijn zeer tevreden

gut

sehr schnell und gute Qualität

Comme annoncé

Commandé le samedi, reçu le mardi..

Erg fijn en persoonlijk contact!

Mail gestuurd op zaterdagavond 20.00 uur en binnen het uur al een reactie. Erg vriendelijk en deskundig personeel. Zeker aan te raden!

Great customer support

Your customer care team contacted me right after my purchase to communicate a problem with my order and were super efficient on handling it. Thank you!!

Heel blij met mijn bestelling

Het was de eerste keer dat ik bij Bath & Living heb besteld. Mooie artikelen, goede kwaliteit en prima service.

Super Service!

Ik heb online een super mooi servies besteld, dit werd snel verstuurd en geleverd. Helaas was er 1 mok stuk gegaan en dit heeft Bath & Living super netjes gefixed, binnen 2 dagen had ik een nieuwe mok in heel veel ;-) verpakkingsmateriaal ontvangen. Nu is mijn nieuwe set helemaal compleet.

Snel besteld, nog sneller geleverd!

Binnen 24 uur, prima verpakt!!!

Tevreden

merk gevonden wat ik zocht heel fijn.

Kerkstraat 78

6031CJ Nederweert