Goede kwaliteit en prijs verhoudingen

Commande conforme et service clientèle parfait

Proposition par téléphone de maintenir ou d'annuler la commande car commande pas livrable dans les délais. Service clientèle parfait et marchandise conforme à la marque.

Snel en goed verzorgd

Grote collectie

Ze hebben een grote collectie en snelle levering!

Correcte en snelle levering

Zie boven

Goede service, net assortiment

Goede service, mooi assortiment. Ga hier vaker winkelen.

Super vriendelijk geholpen

Vriendelijk en snelle levering.

Fast, very fast

Ordered af towelrack last week, and almost after completing the order, it was shipped! Arrived today, and all perfekt... even took the time to translate "Thank You" in our language :) So cool

Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede service

Heel prettig geholpen, warm en vriendelijk personeel dat graag meedenkt. Keurige en tijdige levering.

Ruim assortiment en producten van hoge kwaliteit

Elke keer als ik weer bestel bij Bath&Living loopt alles gesmeerd. Dat heet.... van bestelling tot aan bezorging wordt je op de hoogte gebracht en weet je dus precies waar je aan toe bent. En wat ik heel fijn vind is dat niet alleen PostNl bericht stuurt wanneer het pakket is afgeleverd, maar Bath&Living doet dit ook. Mocht PostNL fouten maken (wat regelmatig in deze buurt het geval is, omdat je pakket dan "kwijt" is), heb ik via Bath&Living in ieder geval de goede berichtgeving en kan ik ermee aan de slag. Ik bestel graag bij Bath&Living omdat zij een groot assortiment hebben en producten van hoge kwaliteit. Ben altijd weer erg blij als ik iets vind wat naar mijn smaak is.

Super snelle levering

Snelle levering Goed bereikbare klantenservice

Goede ervaring

Snelle service en goede berichtgeving wanneer het aan zou komen. Ook snelle levering.

Mooie dikke handdoeken en snel geleverd

Goed geholpen met al mijn vragen. Perfecte levering. Goed verpakt en snel. Mooie dikke kwaliteit handdoeken waar ik jarenlang plezier van ga hebben!

ruim assortiment en snelle levering

kwaliteits producten en ruim assortiment, mooi design. Snelle levering en goed verpakt.

Goede en snelle levering van bestelling

Vlotte afwerking van mijn bestelling. Ook een te weinig geleverde stuks werden snel en keurig na geleverd.

Slecht

Ik heb mijn product niet ontvangen. En nu krijg ik een mailtje dat ik mijn geld terug krijg omdat ik het product terug heb gestuurd.

Efficiënt en snel

Een design lectuurbak van Zack zocht ik. Wij hadden er al een. Maar deze is niet meer leverbaar. Een nieuw model wel.

Voor de tweede keer iets besteld, super snel en netjes geleverd!

Vlot

Vlotte verwerking van de bestelling, geleverd binnen de afgesproken periode en netjes verpakt.

Uitgebreide keuze, prima kwaliteit en de communicatie gaat erg goed. De verzending vlug en netjes

Top producten.

Ik heb verschillende stuks besteld: bekertjes voor in de badkamer, zeep pompjes, vuilbakjes, toiletborstel en matjes. Producten zijn aan de dure kant maar je hebt er dan ook kwaliteit voor in de plaats. Het hoogpolige matje is super zacht en het zeeppompje en de wc borstel maken van mijn basic toilet meteen een luxe toilet door hun mooie uitstraling ;-).

TOPSERVICE !!!

TOPSERVICE en topproducten !!!

Gut

Bestellvorgang sehr einfach Lieferung war sehr schell und zwar 3 Tage, obwohl an einem Sonntag bestellt. Einziges Manko weswegen auch nur 4 Sterne, kein online Kundenservice sei es auf Instagram, Facebook oder Email + versucht im Bemerkungsfeld bei Bestellvorgang auch da keine Reaktion. Trotzdem Vielen Dank alles kam auch Heil an.

Prima, maar retour zenden kan veel duidelijker

Retourneren is onduidelijk

Snel en goed

Snelle levering, mooie producten.

Kerkstraat 78

6031CJ Nederweert