Snelle en vlotte levering, uitstekende naverkoop & klantenservice

Toen mijn pakket geleverd werd, merkte ik een kleine afwijking en schade aan 1 bord. Ik heb dit telefonisch gemeld en foto's gemaild en kreeg meteen duidelijk antwoord alsook een nieuw bord. Maw niets aan te merken op levering en klantenservice naverkoop.

Top opruiming.

Bestelling van side table

Netjes afgeleverd. Aan plakband op de doos kan ik zien dat ik niet de eerste klant ben die dit tafeltje heeft ontvangen.

Vlot verstuurd in SInterklaastijd

Keurig verpakt en vlot verstuurd zoals beloofd. Aanrader !

Positief

Snel geleverd Mooie glazen !

Prachtige badmatten, heel blij mee. Na bestelling de volgende dag al thuis. Kan niet beter.

Mooie producten

Nu 2x keer een bestelling geplaatst en beide naar grote tevredenheid geleverd. Goede communicatie wanneer een product vertraging heeft.

Het product kwam snel, was goed verpakt en is van goede kwaliteit

Wat je ziet is wat je krijgt; verliefd

Product is precies zoals afgebeeld en van mooie kwaliteit. Snelle levering, netjes verpakt

Exceptional service

Good quality products and very fast shipping. I appreciate that.

Snel en correct

Supersnelle levering

Dekbedovertrek besteld wordt meteen dezelfde dag verzonden en de andere dag in huis. Goed verpakt en handtekening voor ontvangst vind ik ook een positief punt.

Saint Cyr l’école

Superbe

Uitstekende service

Het prachtige melkkannetje was niet helemaal goed en ik kreeg supersnel een nieuwe toegestuurd die wel perfect is. Bedankt!!

Prettige stem medewerkster

Goed contact over dekbedovertrekken die uitverkocht waren. Daarom verder gekeken en toch geslaagd. Snelle bezorging.

Snelle levering overzichtelijk website

Snelle levering de website is overzichtelijk.

Fast and reliable

Very fast delivery. Nice products at reasonable prices and good discounts.

goede verzorging, mooie prijs!

Gemakkelijk en mooie kwaliteit!!!

Snelle bezorging

Alles perfekt, schnelle Lieferung!

Alles perfekt, schnelle Lieferung!

Easy to order

Fast and quality

• Ci consiglieresti? Si

Geweldige service!

Mijn bestelling ging 3 dagen langer duren en ik werd gebeld om aan te geven dat het artikel binnen een paar dagen geleverd zou worden bij hun en dan stuurde ze het meteen op. Je wordt dus perfect op de hoogte gehouden! Eventuele retouren is ook goed geregeld

Toller Service!

Die Artikel, die ich bestellt hatte waren nicht vorrätig aber eine Dame von der Firma hat mich angerufen, um mir mitzuteilen, dass sie die bestellt hat - was ich sehr aufmerksam und freundlich fand! Herzlichen Dank dafür!

Snel en kwalitatief erg tevreden.

Zie hierboven

Snelle levering, goed product.

Uitstekend!

Kerkstraat 78