Uitstekend verzorgd

Snel en in een hele mooie verpakking geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle verzending in mooie verpakking

Mooie hanger, snel verzonden in mooie doos.

Leuke paperclipoorbellen

De door mij bestelde zilveren paperclipoorbellen pasten goed bij mijn eerder bestelde ketting. Snelle levering en mooi verpakt. Ik vond ze alleen helaas wat licht in gewicht; had ze wat zwaarder verwacht.

Mooie website.

Zilveren oorbellen besteld.Vlotte levering en voldoen aan de beschrijving op de internet site. Mijn eerste ervaring met Mostert is prima

Prachtig sieraad, snelle levering

Ik was op zoek naar een korte gouden ketting. Ik werd netjes en snel geholpen toen mijn keus niet op voorraad bleek. Het alternatief is erg mooi en snel geleverd. Ik ben erg blij met de ketting.

Snel bezorgd, goede service

Cadeau ook prachtig ingepakt afgeleverd

Prachtige sieraden.

Prachtige sieraden,snel in huis.

Fantastisch sieraad, zeer mooi verpakt

Duidelijke website met goede omschrijving en goede foto’s. Goede communicatie via de e-mail, verzendlink en mooie verpakking.

Snel en goed geleverd

Website geeft duidelijke en eerlijke informatie zodat je weet wat je krijgt. De bestelling wordt snel en goed verpakt geleverd, dus reden voor tevredenheid.

Slecht

Ketting onder de krassen en ze willen het niet terug nemen

Mooie artikelen

Zeer goed.

Zeer tevreden over het hangertje en de service.

Goede ervaringen

Ik ben tevreden

hele mooie hanger

precies zoals op de foto en heel snel geleverd.

Heel erg tevreden

Alles heel snel en goed geleverd. De armband is erg mooi.

Klantvriendelijk en betrouwbare service

Er ontbrak een hanger van de online bestelling. Die werd 2 dagen later alsnog bezorgd. Ik merk dat ik liever zelf een hanger uitzoek. Nu vind ik de vorm niet mooi en ga ik hem omruilen in de winkel. Service van Mostert.is prima. Ik bestel vaker iets. Omruilen is nooit een probleem.

Mooie sieraden en hele goede service

Ik had afgelopen zaterdag een zilveren naam ketting gekocht en kreeg het vanmiddag al geleverd. Erg tevreden en het is helemaal prachtig!

Netjes en correct geregeld toppie

Top kado!

Mooie ketting voor mijn vriendin in mooi verpakt en geschreven tekst,top kado! Netjes thuisbezorgd

Duidelijke website, snelle service

Verrassend mooi ingepakt! Ik was heel blij toen ik het pakketje opende. Hierdoor kreeg mijn “kleine” cadeautje (een pandora bedel) nog meer het “WAUW” effect wat het verdiende en de vrouw wie het kreeg voor haar verjaardag ook.

Keurig en discreet afgeleverd. Het sierraad zat apart in een mooie doos. Ben ook heel tevreden over de kwaliteit.

Fijne webshop - betaalgemak

Gemakkelijk bestellen en zeer prettig dat gespreid betalen mogelijk is.

Prima ervaring!

Makkelijk bestellen, snel verzonden, mogelijk om met Klarna te kopen in 3. Prima kwaliteit van de zilveren armband maar helaas was hij te klein. - puntje is retour voor eigen kosten. - geen bericht dat ze het retour hadden ontvangen.

Levering?

Ik bestelde een cadeau voor de verjaardag van mijn zoon. Dit zou geleverd worde 31/11. Tot vandaag niks geleverd. Leuk voor verjaardag!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet