Mooie sierraad en snelle service

Goede website overzichtelijk en makkelijk, ik ben zeer tevreden over de juwelier.

bestelling voldoet volledig aan verwachting.

mooie oorknoppen.

Mooie oorbellen goede service

Prachtige oorbellen en een goede service erg fijn

Via de goed opgezette website een mooi sieraad kunnen bestellen. Levering was snel en discreet.

Goed op tijd en leuk ingepakt.

Goed geregeld en accuraat.

Zeer goed goed en snel goed geleverd .

Fijne winkel en snelle levering via site

Voor een specifieke ring eerst naar de winkel geweest en daar prima geholpen. Helaas was de ring niet in de juiste maat aanwezig, maar via de internetsite was de juiste maat zo besteld en snel en netjes geleverd. Prima service!

Mooi en zorgvuldig ingepakt snelle levering

Snel geleverd én goede service

Snelle levering van het product wat een cadeau was. Helaas bleek het niet de juiste maat te zijn en moest er gewisseld worden. dit proces ging uitermate soepel.

Wou wat een service! En mijn armband was zo mooi ingepakt toen ik de doos openende. Heel tevreden over!

snel en goed afgehandeld.

Bestelling was snel verwerkt en via DHL op een veilige manier verzonden. Perfect.

Mooie sieraden en een top service.

Hele goeie ervaring!

Mooie winkel, service kan vriendelijker

Schitterende winkel met groot en breed assortiment Service was oke maar niet zo warm en vriendelijk. Niet heel veel kennis van een smart wacht.

Mooi verpakt en in perfecte staat geleverd!

Mooi verpakt en in perfecte staat geleverd!

Prachtige sieraden,snelle levering!

Prachtige sieraden, snelle levering!

Snelle levering. Product voldoet aan verwachting.

Mooi en zit Mooi verpakt in geschenkdoosje

Mooi maar valt een beetje tegen is veel kleiner als verwacht afmetingen van olifantje op de site kloppen niet is kleiner als wat geschreven staat

Leuk bedeltje. Mooi verpakt.

Heel mooi verpakt

Het pakje alleen was al een cadeautje wat leuk het armbandje is prachtig dank jullie wel

Snel en goed

Het was supersnel bezorgd en van goede kwaliteit

Ruime keuze en goede service Top!

Veel keus Goede service Redelijke prijzen Snel verzonden

Slecht

Verzendtijd klopt niet. Duurt veel langer dan aangegeven. Zelfs na bellen moet je wachten. Bestelling geannuleerd en hoop nu dat ik mijn geld nog terug krijg. Vreselijke ervaring, bestel hier nooit!

Een prachtig sieraad

Snelle verzending en in een leuke verpakking. Goede ervaring!

Enorme sortering in alle prijsklassen.

Moeilijk om contact te krijgen via e-mail. Uiteindelijk tevreden over bestellingen.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet