snel geleverd (online bestelling), snelle communicatie via klantenservice via mail. niks op aan te merken.

Ik probeer contact te krijgen voor garantie zonder succes

Ik heb via de website het contact formulier ingevuld omdat uit de armband die ik mijn moeder voor haar 60e verjaardag cadeau deed steentjes vallen. Helaas geen reactie vanuit uw kant. Graag alsnog reactie..

Zeer tevreden over deze webshop

Zeer mooie halsketting goede prijs snelle levering. Wij zijn zeer tevreden over dit juweel .

Prachtige oorbellen

Prachtige oorbellen snel ontvangen

Super service

De oorbellen die ik had besteld, stonden me niet mooi en wilde ik retourneren. Daarn ben ik heel goed geholpen oorbellen te vinden die me wel stonden. Echt fijn.

Foto's niet realistisch en duur.

De foto's zijn niet waarheidsgetrouw. Hierdoor het idee teveel betaald te hebben. De sierraden blijven mooi... Ik zou de sierraden toch eerst willen zien voor ik beslis. Nu online besteld wat prima ging en netjes afgeleverd in een anonieme doos.

Superfijn met het resultaat

Ik heb een prachtig sieraad ontvangen met vingerafdruk. Het was met zorg en aandacht verpakt. Heel blij met de service!

Mooie sieraden en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering. Armband mooi ingepakt als cadeau zoals aangegeven. Hartelijk dank.

Deels teleurstellend

De levering was perfect. Niks op aan te merken. De parelketting is mooi, maar de sluiting is een ramp. Het ziet er niet uit. Een heel klein ringetje met een sluiting die ik amper tussen 2 vingers open kan maken. Daarom moest ik een verlengkettinkje kopen. Het zal me in de toekomst wel doen twijfelen of ik nog iets durf te bestellen bij Mostert Juweliers. Bij een prijs van €189 hoort een degelijke sluiting. Ik zou graag oorbellen en een lange ketting willen hebben maar ik vertrouw het niet.

Snelle levering en mooi verpakt

Onze collega is heel blij met de kraal en de standaard verpakking (we hebben niet bijbetaald voor inpakken) is al heel mooi.

Prachtig sieraad met een goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie ketting gekocht van hoge kwaliteit voor een mooie prijs.

Ik heb een mooi sieraad besteld dat snel werd geleverd in een mooie verpakking.

Zeer goede service

Gewoon goed

Alles zoals het hoort

Snel, goed en ok.

Mooie hanger.

Netjes geleverd

Al vaker iets hier besteld en het wordt altijd netjes verzonden

Lang wachten voor terugbetaling

De eerste oorbellen heb ik terug gestuurd omdat ze te klein waren, de andere die ik heb besteld zijn goed maar ik ben nog steeds aan wachten op de terugbetaling die heb ik nog steeds niet gehad en dat duurt toch lang want dat is toch veel.

Snel, duidelijk, keurig verzorgd.

Je bestelling wordt snel en in een heel leuk feestelijk doosje bezorgd.

10+

Een must om dit fantastische service, prijs en kwaliteit van uw bedrijf door te vertellen!

Alles probleemloos verlopen

Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling en keurig verpakt.

levering optijd

sluiting van de oorbel zeer slecht al een verloren de ander sluit ook heel slecht Gekregen van mijn man echt ziek van De oorbellen eerder had besteld waren wel goed

snelle levering van de bestelde ring

snelle levering van de bestelde ring en mooie verpakking

Mooie oorbellen

Product beantwoord aan de verwachting. Mooi ingepakt! Snelle levering.

Ben zeer tevreden .

Heb het product snel en goed geleverd gekregen. Ben zeer tevreden.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet