Kwaliteitsvolle sieraden, transparante communicatie, snelle verzending.

Fantastisch, echt aandacht en meedenken om de vraag van de client op te lossen

Mijn oorbel die ik in april gekocht had was stuk. Er werd gelijk gezegd dat deze wel weer gemaakt kon worden. Daarna was de oorbel zoek. Aanbieding voor nieuwe oorbellen gekregen met korting zonder daar om gevraagd te hebben. Weer ander soort oorbellen gekregen. Kon weer geruild worden. Echt super! Kosten nog moeite werden gespaard. Complimenten aan Ilse! Hartelijke groet, Ingrid Aarnink

Bestelling keurig en snel geleverd

Het was een verjaardagscadeau voor mijn kleindochter waar ze mij een foto van had gestuurd zodoende kwam ik bij Mostert Juweliers terecht. De zilveren oorringen van 60mm die waren precies wat zij bedoelde ze is er superblij mee. En keurig en snel geleverd ook de cadeau verpakking zag er prima uit.

Mooie juwelen

Mooie juwelen die ik zal hebben voor altijd. Heel tevreden. Goede service.

Mooie sieraden voor redelijke prijs. Overzichtelijke website Redelijk snelle verzending in mooie verpakking

Accurate behandeling!

De bestelling wordt snel geleverd.De verpakking is leuk ook als het geen cadeauverpakking is.Ben zeer tevreden.

mooie ring

Mooie ring , maar ik vond achteraf de cadeauverpakking wel wat duur betaald op een bedrag van 200 euro.

Mooi sierraad

Mooi sierraad wat in een super mooie verpakking is verzonden

Goede levering

Bestelling was snel en correct geleverd. Ketting was dunner en fragiele dan verwacht en op de foto. Heb t nu 1 week en is al een bolletje dat los is gekomen. Ik vind dat fit niet zou mogen.

Mooi en verzorgd!

Leuke ring besteld. Kwam in een mooi doosje dat mooi verpakt was. Heel netjes en verzorgd.

Ongekende klantenservice

Ik had voor mijn vriendin een kettinkje besteld in augustus 2023, vlak voordat ze een half jaar naar het buitenland ging. Alleen omdat ik zelf niet goed had gekeken naar de levertijd zou de ketting mogelijk een dag te laat zijn (om het nog aan mijn vriendin te geven voordat ze weg vloog). Mostert Juweliers destijds op de hoogte gebracht van de situatie en toen is een medewerkster (helaas naam vergeten), buiten kantoortijd om voor mij nog langs de winkel in Krimpen aan den IJssel gefietst zodat ik de ketting op tijd kon ophalen en op tijd aan mijn vriendin kon geven. Werkelijk waanzinnige klantenservice die je maar zelden tegenkomt tegenwoordig, echt super. Bedankt!

Tevreden met Mostert juweliers

Een heren ketting besteld maar vond hem in het echt een beetje tegenvallen. Gemaild dat ik hem om wilde ruilen voor een ander.Er werd gelijk op gereageerd en de bestelling een paar dagen later binnen gekregen. Helemaal blij mee . Goed en correct behandeld!

Snel en mooi afgeleverd

Mooie oorbellen besteld die in een mooie verpakking snel zijn afgeleverd.

Zilveren ketting snel verkleurd

Mooi kettinkje, vlotte verzending maar jammer genoeg al verkleurd na 2 weken dragen. Ik had een mail gestuurd en kreeg de uitleg dat dit een normale reactie is op de huid. Heb dit met andere kettinkjes nog niet gehad dus voor mij niet de juiste website, jammer.

Zeer tevreden over de manier van bestellen en de afhandeling ervan.

Zie mijn reactie boven.

Superservice!! En dat is óók heel belangrijk

Ik heb al verschillende keren een bestelling geplaatst bij mostert juweliers. Een paar dingen had ik laten inpakken door jullie. Echt zo mooi en netjes ingepakt in een mooi doosje en cadeaupapier. Nu had ik een armbandje en deze was na een paar weken aan de sluiting los aan het gaan. Na er melding van gemaakt te hebben kreeg ik meteen een retourformulier en een vervangend artikel teruggestuurd. Perfecte service. Reageren ook heel snel op de mail elke keer. Ik kan Mostert juweliers echt aanraden.

Alles volgens verwachting

Duidelijke website, mooi artikel, gangbare prijzen, vlotte telefonische info, nette levering en op tijd.

Levering product in een woord goed ook de oorbellen

Snel en goed

Makkelijk online bestellen, snelle verzending en prima kwaliteit in een prachtige verpakking. Top!

Heel tevreden

Na het verliezen van een oorbel, werd er goed mee gedacht en oplossingen aangeboden. En na de bestelling werden De oorbellen heel snel geleverd. Vriendelijk personeel.

We hadden het de volgende dag al in huis top winkel❤️

Uitstekend!

Armband moest ingekort worden, was geen probleem. Meteen actie ondernomen. Geweldig, heb het nog niet terug, maar dat zal geen probleem worden.

Jullie hebben er voor gezorgd dat mijn zusje een geweldig cadeau kreeg voor haar 80ste verjaardag.Da

Zie boven

Binnenban 19