Heel veel keuze, en keurig verzorgd snel geleverd.

De keuze is groot, en alles wordt netjes en snel geleverd.

Mijn aankoop is prachtig En keurig op tijd geleverd! Een aanrader!

snelle en goede levering

Juiste prijs kwaliteit verhouding

Uitstekend!

Prima werkende website. Mooie, betaalbare sieraden en zeer snelle levering!

Snelle levering,mooi verpakt.

Goede service en goede kwaliteit

Voor deze prijs een mooie gouden ketting

Snelle levering. Zeer tevreten.

Website kan duidelijker. Fotos wat groter zou fijn zijn, vooral wat de kettingen betreft.

Top service, denken met je mee en het eindresultaat is geweldig

Wat een top service zeg. Ik wilde graag iets anders met een gravering van een hanger en dat was geen enkel probleem. Werd vanuit hun kant ook nog iets voorgesteld, wat echt super was. Het artikel werd snel verzonden en de verpakking waar het inzat was ook echt een dikke 10. De hanger is in het echt nog mooier als op internet. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

goede service en snelle levering

goede service snelle levering en goed geholpen door de klanten service.

Goed verpakt

Ik heb een ketting voor mijn zoon besteld. Ik heb deze in cadeauverpakking laten versturen. De doos oogt aan de buitenkant neutraal, maar het is echt een feestje als je hem open doet. Ketting is van zeer mooie en zware kwaliteit. Ik zou het echter wel fijn vinden als er betere/meer foto’s op de site staan.

Fijne service, snelle levering!

het valt me tegen.

Als Mosterd iets kan verkopen is de winkel er als de kippen bij. Als ik een bestelling terugstuur en daarna via e-mail een vraag stel, dan moet ik op antwoord wachten.

Mooie sierraden, snel geleverd.

Gewoon goed

Telefonisch super te woord gestaan. Levering op tijd Enz. Hopelijk gaat de de ruil naar een maatje groter net zo goed (wat volgens mij ook wel goed komt)

Een super blijde vrouw

Voor mijn vrouw haar verjaardag een armband uitgezocht, deze kwam 3 dagen na bestelling. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Gister de armband gegeven. Ze is er dolblij mee. Wederom geslaagd bij Mostert juweliers.

Had een ring voor iemand gekocht (verrassing)maar wist niet of de maat Goed was ging bellen naar de klantenservice ruilen is geen probleem kan in een van de winkels en was de maat er niet dan gingen Ze die bestellen Top

Een bestelling retour gestuurd en een nieuwe bestelling geplaatst. Dit proces ging vlot en goed. Klantenservice reageert snel.

kwam in mooie doos aan, mooie kwaliteit sieraden

De sieraden werden in mooie doosjes geleverd net als bij de juwelier uit de winkel. Ik had nog een vraag over een set oorbellen en werd van goe d advies voorzien. Producten waren mooi en voor een goede prijs. blij mee! Voor herhaling vatbaar :-)

fantastisch geholpen

Na twijfel wat te kiezen op de website telefonisch contact gezocht en echt super vriendelijk en goed geholpen. Bestelling was snel binnen en heel netjes verpakt.

Mooie producten en goede service

Na eerst de verkeerde maat ring besteld te hebben, werd ik erg prettig geholpen deze om te ruilen.

Goede kwaliteit en service

Het sierraad werd snel geleverd, was van goede kwaliteit en erg mooi ingepakt! Erg blij mee!

Verzending goed geregeld

Alles perfect gegaan. Verder geen opmerkingen.

Bezorging voldoende, communicatie minder voldoende.

De mededeling van bezorging kwam snel nadat ik een vraag daarover stelde! Het artikel werd goed verzorgd geleverd. Jammer dat er geen Nederlandse vertaling van de bediening wordt meegeleverd! Niet iedereen is de Engelse, Duitse, Franse of oosterse taal machtig!

Mooie producten en goede klantenservice.

Zelf had ik per ongeluk 2 bestellingen geplaatst. Hierop namen ze contact met me op met de vraag of dit wel goed ging. Heel fijn dat ze zo scherp zijn.

Snelle levering en mooi verpakt En armbandje was precies zoals online stond afgebeeld

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet