Helemaal goed!

Correcte afhandeling, snel verzonden en mooi verpakt.

Toppie

Snel geleverd en mooi product

Duidelijke informatie over de sieraden

Mooie site met goede foto's en beschrijving van het artikel.

Prima.

Zeer snelle levering. Kado-verpakking zag er top-top uit.

Sprankelend

Mooie sieraden,en de oorknopjes waar ik van hou goede levering en kwaliteit.plus goede informatie en goed bereikbaar.dus vandaar een 9!ga zo door. Ben blij met mijn oorknopjes.gerrie van Eijk.

Snelle verzending en mooi, stevig verpakt

Nette overzichtelijk website en de verzending wordt leuk verpakt en anoniem verzonden, zonder herkenbare webshop uitingen zodat je bestelling veilig aankomt. Handtekening voor ontvangst maakt het extra veilig. Aanrader!

Mooi hartjesring.

Ik ben zeer blij met de aankoop van mijn hartjesring. Het voldoet aan alle verwachtingen. Keuring en snel bezorgd.

Hele mooie sieraden, echt een ervaring met uitpakken!

De sieraden waren netjes verpakt en het uitpakken was een ervaring opzich! Ik heb mijn trouwsieraden hier besteld en binnen een week was het al binnen. Op de dag zelf ermee gepronkt en gestraald :)

Een zeer correct bedrijf met vele onderscheidende artikelen.

Correct, Kwaliteit en een perfecte order-afhandeling. Veel keuze, maatvoeringen en een onderscheidende presentatie.

Fijne online juwelier, met mooie collectie.

Voordat ik heb gekocht, ben ik telefonisch prima geholpen. Bovendien snelle verwerking en verzending

Zeer tevreden over vlotte en discrete levering.

Mijn bestelling is zeer snel en vlot afgehandeld. Mijn juweeltje werd zeer discreet verpakt, zodat niemand kon vermoeden dat er een juweeltje in de doos zat. Voor herhaling vatbaar.

Aanradertje

Super mooie armband! Goeie service

Mooi !

Mooie oorbellen in de juiste kleur . Snel en vlot in huis ! Dank

Vlotte verzending

Creolen zoals op de foto afgebeeld, in werkelijkheid ook.

Snel en goed geregeld

Mooie website goede leveringen

Duidelijke website, snelle levering en mooi verpakt.

Veilig en snel geleverd

Aankoop is veilig en goed verpakt. Sieraad is zoals omschreven en ziet er prachtig uit. Zeer tevreden.

Ik ben voor het eerst mijn pandora bedeltje uit gezocht.

Ik vond wel de verpakking beter kunnen ik betaalde 72 euro voor mijn bedeltje Dan verwacht je wel dat het in een doosje had kunnen doen , Dat is wat ik niet snapte

Alles prima!

Prachtig sieraad en goed verpakt, snel ontvangen!

Website overzichtelijk, prima levering, mooie oorbellen voor oma !(cadeauverpakking wel prijzig)

Product komt goed overeen met wat op de website staat

Prima op tijd geleverd

Uitstekende ervaring

Helemaal top

Snelle levering. Sierraad goed en mooi verpakt. Is voor mij 2e keer dat ik hier iets koop, een aanrader.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet