Lijkt niet op de foto

Mijn man is bekend met stenen en de kwaliteit daarvan. Ik heb de ring voor hem gekocht voor de steen, maar de steen die op de ring was, zag er anders uit dan op de foto. Mijn man vond de ring ook niet mooi. Maar de kwaliteit van de zilver was zeker wel goed

Fijn contact, goed meegedacht en leuk verpakt

Ik was niet bekend met deze juwelier. Bestelde via de website. Helaas was deze niet ip to date waardoor het bestelde geannuleerd werd. Dit werd netjes teruggekoppeld waarna het bedrag werd teruggestort. Door t fijne mailcontact heb ik besloten een nieuw sieraad bij hen uit te zoeken. Deze werd geleverd in een mooie verpakking.

Prima!!

Snelle service. Armband kwam mooi verpakt en ziet er goed uit. En ik ben goed op de hoogte gehouden van het verloop tot ontvangst.

Keurig nette service nadat ik iets wilde ruilen!

Netjes geregeld en opgelost

De ring was te klein ,geroutineerd en kreeg binnen 2 dagen een nieuwe in een mooie doos gestuurd ....top bedankt voor de snelle service.

Niet wat ik heb besteld

De ketting is heel kort, kun je niet om nek doen en dus anders dan omschreven. Verder zie ik niet hoe je kan retourneren. Wel goede verzending

Snelle service, mooie producten precies zoals op de foto's.

Mooie cadeauverpakkingen en op tijd bezorgd

Via internet alles goed gaat verzorgd

Klantvriendelijk en behulpzaam

Super klantvriendelijk en behulpzaam met vragen die ik had over een bijpassende ketting bij een hanger. Bestelling keurig geleverd, als je de doos open doet is het al een feestje!

Goed, maar kan beter.

Gouden hangertje besteld. Deze werd snel verzonden en zeer mooi verpakt, zelfs de omdoos ziet er (van binnen) zeer mooi uit. Hangertje is bezorgd en ik wil hem om mijn kettinkje doen, maar het oogje past net niet over de sluiting. Ik naar de winkel, kost me 35 euro zonder en 45 met solderen.... Uiteindelijk heeft de dame het hangertje aan een ander hangertje gemonteerd, maar dit zat niet fijn. Ik gebeld en de dame aan de telefoon kwam met het idee om het oogje open te buigen en dan om mijn ketting te doen en weer dicht te buigen. Ik weer naar de winkel en hier is het gedaan. Nu zit het, maar niet echt fijn, blijft een klein beetje hangen en schuift niet goed rond, maar het werkt. Ik zou een iets groter oogje nodig hebben, maar 35-45 euro betalen slaat nergens op. Ze nemen het oude oogje in, dus je hebt misschien 0,1 gram extra goud (als je dat al redt). Zoiets zou ook gewoon voor 10 euro of zo kunnen. Kijk, kom je met een oude hanger en hou je het oude oogje zelf, dan snap ik echt wel dat je moet betalen, maar in deze kan het mijn inziens echt wel goedkoper. Zij leveren een net te klein oogje, dan kun je als service voor een klein prijsje er een iets groter oogje op zetten vind ik. Verder echt gewoon top geholpen en tewoord gestaan en alles hoor. Ik vind dit alleen een gemiste kans. Daarom 3 sterren. Het hangertje is ook mooi en nogmaals, verder is alles helemaal top en netjes gedaan, alleen 35-45 euro vragen voor een oogje wat aan het hangertje hoort vind ik jammer. Het kan dus beter wat dit betreft, maar verder nooit klachten oid over Mostert.

Een zéér grote teleurstelling!

Ik heb besloten dat ik niets meer bestel bij Mostert. Ik heb een lettertje voor mijn man zijn ketting gekocht. Maar ik moest zoeken in het doosje. Het is zó vreselijk klein, dat mijn man mij heeft getroost en besloten om het toch wel aan de ketting te doen. Zelfs onze zoon vond het, voor dat bedrag, absurd klein. Je kunt beter naar Lucardi gaan daar hebben ze ZICHTBARE lettertjes. Als je daar wilt kopen geen probleem, mij zien ze niet meer.

mooie producten goede kwaliteit

snelle levering mooi product

Op hun website mooi aanbiedingen. Snelle levering en de winkel goede service

Mooie ring

Uitstekend!!

Absoluut geen negatieve commentaar!Perfecte en snelle levering!!

Blijven spam mails sturen, ook na 10x uitschrijven

Onwijs irritant.

Super site!

Ruime keus,, snelle levering!

Ruime keuze, gemakkelijk te bestellen en een mooi verpakt pakje

Zag er goed uit

Het cadeau was netjes ingepakt.

Prima service en levering

Goede ervaring. Afspraken na gekomen.

Mooie ring, snelle bezorging

Prachtige ring die goed past door de maattabel op de site. De doos was ook prachtig maar had van mij milieuvriendelijker gemogen, zonder die zwarte inkt op het karton.

Bestelling snel binnen.

Het artikel was gemakkelijk te bestellen. Was ook snel binnen. Ook het contact over het ruilen van het artikel ging ook soepel en snel. Het omruilen duurde wat langer maar was goed geregeld

Ketting hangertje is leuk met goede kwaliteit.

Heb een hangertje voor een ketting gekocht voor moederdag. Was snel binnen en het was van binnen erg leuk verpakt! Zag er chic uit.

Super service

Vriendelijke klanten service, prima prijs kwaliteit verhouding en perfecte service.

cadeau zus

het betreft een cadeau voor mijn zus. Haar verjaardagsfeestje is nog niet geweest, het cadeau is nog ( mooi) ingepakt door jullie!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet