Artikelen voor iedere smaak, bestelling wordt heel stevig en mooi verpakt, af en toe kortingscodes, contact met klantenservice is heel goed. Ik ben fan!

Zeer goede en snelle levering

Duidelijke foto’s en omschrijving alles wat ik tot nu toe heb besteld voldoet volledig aan de verwachtingen.

Fijne juwelier!!

Van bestelling tot levering. Alles goed geleverd Dank hiervoor

Helemaal top

Eenvoiudig bestellen, goede prijs, goede kwaliteit. Kan niet beter.

Veel keuze en snelle levering

Oorbellen voor m’n moeder gekocht; heel veel keuze en een hele snelle levering! Het werd verstuurd in een mooie verpakkingdoos die ik gelijk als geschenkverpakking heb gebruikt

Snelle verzending, mooie verpakking. Klantenservice werkt prima.

Fijn geholpen, cadeauverpakking prachtig

Ik had 9 cadeautjes nodig, ik kon er 5 tegelijk bestellen; voor de overige 4 hebben ze me heel prettig en goed geholpen toen ik daarvoor belde. Mooie verpakking

Een supere ervaring supere dienstverlening

Ik kon een naamdag schildje vinden en daarbij een passend kettinkje. Nu ik dit heb ervaren , ga ik een volgende keer een sterrenbeeldhanger met.passende ketting uitzoeken. Nu even niet om budgetaire redenen.

Prachtig !

Juist wat ik zocht.

Snel en accuraat

Snel antwoord gekregen op een online gestelde vraag en hebben mijn bestelling afgewerkt zoals het volgens mij altijd zou moeten gebeuren: snel, netjes en een prachtig artikel afgeleverd.

Verzorgd, duidelijk en snel‼️

Duidelijk, verzorgd en snel‼️

Fantastische ervaring

We hadden een Name4you met vingerafdruk laten maken en deze werd heel snel geleverd, en de 10% aanmeldings korting correct geregeld

Heel tevreden goed geholpen mooi sieraad

Ik heb gevraagd om een subtiel initiaal oorbel en ben goed geholpen en heb een mooi sieraad voor mijn vrouw. Ze is er super blij mee en draagt het met trots!

Alles aan de levering klopte en was zelfs meer dan goed: Het hangertje: prachtig! De verpakking: heel mooi. Papiertje eromhern, niks meer aan doen. Het postdoosje: wow, een en al aandacht. Ik ben echt heel tevreden.

Goede kwaliteit en snelle levering

goede kwaliteit, snel geleverd en vriendelijke customer service. Mooie starters korting ook.

Mijn producten werden snel geleverd en kwamen overeen met wat ik ervan had verwacht.

Snel geleverd, moor verpakt, goed produkt

Indien nodig wardt hier weer besteld

Supergoede service en een prachtig sieraad!

Schitterende ring gekocht, helaas net iets te klein bij mijn vriendin; maar ruilen was geen enkel probleem, aanrader.

Briljant, snel en mooi verpakt

Goede prijzen en mooie artikelen, normaal zou ik niet snel een sierraad via internet bestellen, maar slim ingepakt in een grote doos waardoor het niet op een sierraad leek van de buitenkant, aan de binnenkant een mooi sierraaddoosje

Elke keer weer een fijne levering

Iedere keer als ik iets heb besteld is het een feestje om het te ontvangen, de mooie verpakking te openen, en uiteraard het sieraad te zien en te dragen! Er was nu even een korting op vrouwendag, 2 mooie kettinkjes besteld en ben er weer erg blij mee!

Prima ervaring

Het proces van bestellen is niet ingewikkeld. En het pakketje was vervolgens vlot in huis.

Snel Verzonden, heel lux verpakt echt een aanrader

Mooi product, prima prijs, fraai verpakt, snelle leveting

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet