Precies wat ik zocht!

Was al een tijdje op zoek naar specifieke oorbellen, kon het nergens vinden. Via Google bij deze juwelier gekomen en yessss daar waren ze! Direct besteld, en het werd heel snel geleverd en ook nog eens in een heel mooie verpakking. Dikke 10 en het volgende paar koop ik ook hier!

Snelle levering van prachtige oorbellen

Excellent.

Mooie gebruiksvriendelijke site. Goede communicatie. Mooie, kwalitatieve produkten.

Super service!

Wij zijn heel goed geholpen nadat we online een sieraad hadden gekocht dat niet geheel naar wens was. Uiteindelijk dik tevreden.

Prima geregeld.

Terugbetaling binnen 2 dagen geregeld.

Geweldige ervaring

Het sieraad is prachtig en mooi verpakt wat goed uitkomt omdat het cadeau gedaan zal worden. Ook was de levering zeer snel. Kortom, deze juwelier beveel ik van harte aan.

Correcte levering

Vlot,

Snelle keurige levering

Mijn bestelling werd snel en keurig verpakt geleverd.

Goede en snelle service

Vlotte levering en ook nog in een mooie doos bezorgd. Zou zo weer iets bestellen. Met goede zorg en aandacht de levering ontvangen.

Zeer netjes verpakt en snel

Zeer mooie sieraden en dit is. Voor mijn de 2e keer dat ik hier besteld. En zeer leuk ingepakt.

cadeau- ervaring

Mooie oorknopjes voor de kleindochter die daarnaast nog eens feestelijk waren ingepakt. Een plezier om iemand mee te verrassen.

Pakketje en sieraad was keurig ingepakt

Bezorging was minder bezorger van post nl heeft zelf handtekening gezet en pakketje voor de deur gelegd zodat iedereen er bij kan. Niet om identiteits bewijs gevraagd. Wat zou er gebeurd zijn als pakketje weg zou zijngeweest wie is dan de dupe?? Klant of mosterd juwelier? Vr groet Bram Vervloed

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede kwaliteit producten die snel worden verstuurd in prachtige verpakking. Ik ben fan.

Snel verzonden en goed verpakt

Alles prima in orde

Super geregeld

Netje en correct verstuurd

Het gehele proces vanaf kiezen, bestellen, betalen en afleveren verloopt stipt en punctueel.

Betrouwbaar, uitstekende service, snel

Vooraf twijfelde ik over mijn artikel. Telefonisch onwijs vriendelijk en kundig te woord gestaan door Ilse. Vol geduld heeft ze mij geholpen met het uitzoeken van een artikel. Mijn bestelling was heel snel binnen en kan niets minder zeggen dan; perfect!! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

product is zoals verwacht

prima verzorging van de bestelling en mooie kwaliteit van het sierraad.

Prachtig aanbod met top service!

Al vaker besteld via Mostert en alles netjes geregeld. Erg mooi aanbod, zeer snelle afhandeling, leuk en goed verpakt. Echte aanrader!

betrouwbare service - klantvriendelijk - verfijnde en kwaliteitsvolle juwelen

duidelijke omschrijving van de juwelen. Klantvriendelijke website. Betrouwbare service. Verfijnde en kwaliteitsvolle juwelen. Correcte levering. Snelle communicatie bij vragen. Mostert Juweliers zeer zeker de moeite waard !

Prachtige gouden oorbellen!

Prachtige 14 karaat gouden oorbellen verpakt in een mooie geschenkverpakking, waardoor het voelt als een cadeautje aan mezelf! En nog met 15% korting ook!

Betrouwbare winkel met goede service

Degelijke kwaliteit sieraden, duidelijkesite, snelle verzending, mooie verpakking

Hele snelle levering

In het weekend besteld en dinsdag al binnen. Ruime keuze

Vriendelijke en behulpzaam

Zeer gewaardeerd telefoon gesprek