Goede website met prima aanbod

Goede website met handige navigatie. Verder een prima aanbod met veel keuze.

Helaas moet ik nu zo shoppen omdat de prachtige winkel in Ridderkerk weg is! En er natuurlijk weer een supermarkt bij is gekomen. Een waardeloos winkelcentrum is het geworden … totaal geen luxe winkels dus ik snap het wel dat jullie weggegaan zijn. Mensen die naar de Lidl gaan zullen niet ineens een mooi horloge kopen. Vriendelijke groet, Yvonne Huizer.

Een geweldige klantenservice!

Ik had interesse in een gouden armband, maar had er nog enkele vragen over. De vriendelijke dame van de klantendienst heeft mij erg snel op al mijn vragen een duidelijk en fijn antwoord gegeven. Inmiddels heb ik de gouden armband (online) gekocht en deze werd mij heel mooi en degelijk verpakt snel toegezonden. Ik ben erg blij met mijn prachtige armband! Super bedankt!

vlug en in perfecte staat geleverd

de bestelling verliep vlot en de kwaliteit is uitstekend en mooi afgewerkt

Snel geleverd en netjes verpakt

De sieraden konden goed bekeken worden op de website. Ook de informatie was duidelijk. De sieraden waren mooi verpakt terwijl er niet voor een cadeau verpakking was gekozen. De cadeau verpakking waar in een eerdere levering voor was gekozen heeft zeker meerwaarde.

Mooie oorbellen

Mooie oorbellen en netjes en snel geleverd

Snelle levering Mooi verpakt Ring en oorbellen waren zoals de op foto"s

Snel geleverd en met zorg verpakt. Een aanrader

Super tevreden klant

Erg mooie sieraden, met nog eens een perfecte en persoonlijke service!

Mooi!

Zilveren schakelarmband voor heren gekocht en snel aangekomen. Product naar wens.

Leuk kado gescoord!

Zeer snelle service, prima mailwisseling en ik had de kadoverpakking aangevinkt en dat zag er zo goed uit; echt met liefde ingepakt, maakt het nog leuker om te geven/krijgen! Prima!

De bestelling was snel geleverd en zag er heel goed verzorgd uit. Mooie verpakking zodat het echt een feestelijk cadeau was. Hartelijk dank hiervoor.

Klantvriendelijk

Na een bestelling met klantenservice gebeld dat ik graag een ander kettinkje had ipv bij de bestelde set. Goed meegezocht en bestelling geannuleerd. Na betaling van het restbedrag ontving ik de volgende dag de pakketjes, heel mooi verpakt! Dat is nog eens een goede webwinkel…

Uitstekende klantenservice

Ik schrijf nooit reviews, maar dit is er één waard. Ik had voor kerst een armband gekocht voor mijn man. Helaas ging deze vrij vlot stuk, ik kon de betreffende armband opsturen en werd gemaakt. Helaas ging de armband op de eerste dag dragen weer stuk, toen kon ik de armband weer terugsturen en mochten we een andere sieraad uitkiezen. Ik raad deze juwelier absoluut aan ✨ Zulke service vindt je tegenwoordig zelden meer

Super goede juwelensite !

Ze hebben veel keuze en de prijzen vallen ook goed mee. Ze zijn heel vriendelijk en leveren zeer snel. Ik raad deze site echt aan !

Vriendelijke medewerkster

Was op zoek naar ketting en werd keurig geadviseerd. Er was alleen een zeer beperkte keuze.

Perfect product Perfect verpakt!!

Mooi

Het juweel is mooi verpakt aangekomen. De kwaliteit is zeer mooi en de maat is correct. Zeer blij met alles

Alles positief

De oorbellen die ik besteld had, werden in een mooie en goede verpakking geleverd. Ook goed geïnformeerd per mail.

Duidelijk bestel proces en snelle levering

Oorbellen besteld, makkelijk proces, werd goed op de hoogte gehouden, snelle levering en een lief briefje om mij veel plezier te wensen met de aankoop

Uitmuntend

Goede ervaring gehad. Helaas hadden ze niet meer het sieraad op voorraad omdat de leverancier het niet meer maakte en kwamen ze met goede voorbeelden die ik eventueel zou kunnen kiezen. Tot een goed resultaat gekomen en ben er erg blij mee. Service is uitstekend

Mooi assortiment, snelle levering

Leuke cadeaus voor vriendinnen gevonden. Netjes ingepakt en snel geleverd.

Alsof je een cadeau krijgt

Online bestellen makkelijk, duidelijke beschrijving en foto's, snelle levering. De gekochte sieraden voldeden geheel aan mijn verwachting en zaten in een hele mooie en duurzame verpakking, alsof je een cadeau krijgt.

Helaas terug moeten sturen, maar hele vlotte service en snelle terugstorting van de betaling. Zeer tevreden!

Mooie kwaliteit en super snelle levering

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet