Mooi en snelle levering

Mooie producten en supermooi verpakt. Snelle levering. Heel blij mee.

Super! Goed geholpen en enorm blij met de armband!

Super! Goed geholpen en enorm blij met de armband!

Heel netjes geholpen

Ben heel netjes geholpen

Snelle bezorging

Het uitpakken opzich is al een feestje. Verpakt in een prachtige geschenkdoos !

Mooie sieraden

Heb al enkele keren besteld en telkens een vlugge bediening en mooie sieraden Informatie over de leverIng was ook heel goed en je kan altijd bij iemand terecht als je iets wil weten

Snelle en correcte service

Je krijgt het in een mooie verpakking, een cadeautje om te krijgen.

Heel fijn

Mooie zilveren creolen en mooi verpakt echt een cadeautje.

Supersnelle bezorging

2 kettingen besteld op zondag en deze waren netjes op dinsdag in huis in een mooie verpakking. Ik raad ze aan om uw sieraden bij te bestellen

Mooie sieraden!

Oorbellen voor mijn zus gekocht en ze vond ze super mooi. Maar, van één van de oorbellen was de sluiting lam. Ze moesten dus terug. Nu bleek dit een probleem bij dit type oorbel dus kon ze iets anders uitzoeken. Werd allemaal netjes geregeld alleen woont mijn zus niet naast de deur dus extra gedoe. Mijn tip: controleer de sluiting voor verzending. Wel netjes opgelost dus aanrader.

Prachtige sieraden en heel mooi en degelijk verpakt

Gewoon voor herhaling vatbaar

Goede kwaliteit van het sieraad (oorbellen), mooi verpakt en snelle online verzending!

Betrouwbaar

Er stond nog een eerdere order in mijn winkelwagentje. Telefonisch snel en netjes geholpen. De order werd zonder enige opstand geannuleerd en ik kon meteen het juiste artikel opnieuw ingeven. Vervolgens kreeg ik de custom made gouden hanger snel in huis. En exact zoals verwacht. Heel mooi!

Alles ging prima, mijn oorbel is heel mooi.

Bestelling ging makkelijk, bezorging was snel, mijn oorbel voldoet aan mijn verwachting.

Perfecte oorbellen en zeer leuk verpakt

Zeer veel keuze en fijne webpagina om te zoeken.

Op tijd en prachtig ingepakt.

Ik had oorbellen voor mijn kleindochter besteld. Ze waren mooi op tijd en de verpakking was feestelijk.

Très beau

Très beau pendentif par contre la société de livraison laissé à désirer, le livreur a jeté le colis devant l entrée et est parti directement.....

Uitgebreide keuze en vriendelijk winkel personeel

Helaas was onze keuze niet in de winkel op voorraad dus online bestelling gedaan. Snel en netjes verpakt geleverd.

Estelle moest worden daar Klarna tot 300 gaat en niet eroverheen dus verpakking apart besteld en kreeg van Mooie oorbellen gekocht voor mijn vrouw, in eerste instantie veel vragen aan hen gesteld via mail en kreeg deze altijd netjes binnen 24 uur beantwoord, behalve op zondag maar dat is naar mijn mening normaal. Nadeel was dat het verpakkings doosje apart besteld moest worden. Men verzekerde mij dat dit terug betaald zou worden maar dat is helaas niet gebeurt maar al met al wel fijne ervaring gehad met deze juwelier. Snel geleverd maar door de afhandeling dus een ster minder anders was het een dikke vijf sterren geworden.

Heel mooi sieraad snelle levering

Hanger gekocht, precies zoals afgebeeld op website, heel mooi ingepakt en zeer snelle levering. Top!

geweldig.

Snelle levering van producten en de verpakking daarvan is in een woord super. Ben zeer tevreden.

Top service en mooie sieraden

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Mooie verpakking en prachtige sieraden.

Goede levering

Correct geleverd en goed verpakt product voldoet volledig zoals de beschrijving en afbeelding

Top werk geleverd

Ik had een armband van hun gekocht voor een verjaardag Deze was te groot Mocht naar de winkel om te ruilen En dat lukte en daardoor is de jarige blij en kan ze haar armband dragen zonder gedoe van eerst retour en dan wachten Vriendelijk geholpen in hoogvliet

Helemaal perfect gewoon!!

Ik heb het Donderdag besteld, kreeg het Vrijdag binnen. Ik pakte het uit en het was zo mooi verpakt. Ze hebben niet op de materialen gelet maar gewoon goed ingepakt. Zo hoort het! Ga zo door!!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet