Ziet er super uit dank jullie,♥️

Alles zoals het hoort te zijn , alleen van post nl geen mail gehad of berichtje dat het pakket was afgeleverd bij afhaalpunt, Maar alles is goed gekomen

Mooi verpakt snel verstuurd

Mooi hangertje met granaat, wel ieniemini klein. Koste veel moeite om aan kettinkje te krijgen.

Mostert Juweliers maakt van je aankoop een feestje en retourneert zonder problemen indien nodig

Afgelopen weken online eerste bestelling gedaan. Verpakking is erg degelijk van buiten en vol goede wensen van binnen. Mooi sieraden bewaardoosje. Sieraden vielen kleiner uit dan ik had verwacht. Retour ging soepel en terugbetaling ook weer zorgvuldig en tijdig. Nieuwe bestelling gedaan van iets dikkere witgouden ketting. Idem ervaring als hierboven. De aankoop was een feestje. Helemaal blij mee en op mijn feedback daarover weer een hele hartelijke reactie. Sieraden, afhandeling, communicatie en betaling: sleutelwoord is kwaliteit. Je kunt hier veilig online bestellen en rekenen op goede producten.

Mooi en correcte levering

Mooi juweel en een correcte levering

Tijdig geleverd

Een heel leuke verpakking

Ik ben blij

Bestelling werd snel bezorgd en was goed verpakt. Heel blij met mijn gouden kettinkje met mooie hanger.

Beloftes waargemaakt

Beloftes waargemaakt

Ik heb een paar gouden oorbellen besteld deze werden in een pakket bezorgd. Ze zaten in een prachtig doosje en de omschrijving op de website klopte helemaal met hoe de oorbellen eruit zagen. Het assortiment is naar mijn idee juist zo goed omdat je sieraden kan kopen die niet al.bij elke andere juwelier te koop zijn.

Hele mooie sieraden, scherp geprijsd

Ik heb een paar gouden oorbellen gekocht hier, ze zijn heel snel bezorgd en ze zien er schitterend uit, precies zoals op de foto's. Ik ga hier zeker nog een keer iets kopen!

uitstekend

Ik had een ketting besteld, maar 8 mm bleek echt een veel te grote schakel te zijn. Kosteloos kunnen retourneren en goed afgehandeld. Gele goede service!!

Kwaliteit met uitstekende service

Prachtige oorbellen gekocht, snelle levering. Wilde een paar ruilen en dat proces ging vlot en netjes. Vriendelijk en correct. Snelle reacties op mijn mails. Heldere uitleg.

Ik had een armband besteld via website. Bleek helaas uitverkocht. Kreeg een mail met een alternatief. Die besteld, op tijd geleverd! Email contact was erg snel. Prima geholpen!

Snel verzonden

Snel verzonden. Goed en snel contact bij vragen. Goed en mooi verpakt.

Mooi

De oorringetjes waren zo mooi verpakt alsof ik ze in de zaak kocht, echt een kadootje

Fantastische snelle levering en service !

Zéér behulpzaam en vriendelijke mails

Snel geleverd en heel blij met de oorbellen

Snelle levering goede kwaliteit.

Snelle en veilige levering. Goed verpakt.

zeer snelle levering

prima , zeer snelle levering.

Snel verzonden, mooi verpakt en goed product!

Aanrader

Uitstekende service

Steentje was uit hangertje. Contact opgenomen voor reparatie. Zonder enige moeite op gestuurd te n gerepareerd retour ontvangen zonder extra kosten! Dat noem ik nog eens service. Dank je wel.

Voor de verkoop van ringen is het misschien ook goed om een foto van de binnen kant te maken want, zoms zit je met die scherpe rantjes als de ring niet massief is. Voor de rest ben ik zeer tevreden!!

Mooie steen in de ring goed zilver verkleurt niet snel

Zie titel

Heel goed!

Ik heb mijn bestelling gedaan. Heel netjes verpakt en snel geleverd.

Snel en goed

Snel en goed

Snel geleverd, scherpe prijs

Na bestelling werd de bestelde ring snel geleverd. Omdat het een cadeautje betrof zou ik het niet redden om het binnen de termijn van 14 dagen terug te sturen indien nodig. Dat had ik overlegd met Mostert en de termijn werd daardoor een week verlengd. Dus super geregeld. De ring past en valt in de smaak dus hoeft gelukkig niet teruggestuurd te worden.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet