Mooie verpakking snel geleverd

Omschrijving van het artikel is duidelijk en komt overeen met het geleverde

Snel, keurig en goed verzorgd. Zoals altijd

Snel, keurig en goed verzorgd

Mooi verpakt hangertje van goud, toch spannend over de post maar het kwam snel en goed verpakt.

Mooie sieraden voor een goede prijs

Mooie sieraden die netjes en snel verzonden worden.

Snelle levering. Heel mooi verpakt als kadootje!

Heel goed!!

Snel geleverd, mooi verpakt en prachtig sieraad

Tevreden

Had oorbellen besteld, toen ik het doosje open deed schoot ik in de lach..ze waren veeeel kleiner dan ik had verwacht. Foto op website komt niet overeen met werkelijkheid. Wellicht wat naïef van mij om te denken dat de oorbellen groter zouden zijn, goud is tenslotte duur. Mijn vrouw was er blij mee dus dan is het goed .

Zeker aan te bevelen !

- Halsketting heel mooi. - Snelle levering. - Mooie verpakking.

Snelle afhandeling en erg mooi verpakt, klasse!

Zeer uitgebreid

Had een cadeau gekocht, mijn vrouw vond het mooi, maar jammer was ie klein

Uitstekend, mooie sieraden

Mooie sieraden en goede service

Snelle levering en netjes verpakt.

Eenvoudig bestellen, snel geleverd en prachtig verpakt!

Moeilijk te beoordelen van een foto

Mooie gouden oorringetjes gezien bij deze webshop, gevraagd of ik ze in een van de filialen kon bekijken maar daar waren ze niet voorradig. Hoeveel steentjes in de ringetjes zaten kon men m8j niet vertellen zou moeten worden nagekeken. Toch de gok genomen om via de webshop te bestellen. Werd snel afgeleverd en de verpakking was een cadeautje op zich. De oorringetjes voldeden helaas toch niet aan mijn verwachting dus moesten retour. Dat moest ik zelf betalen a €9,75. Wel een beetje jammer voor ringetjes van ruim €755,-. Mijn les in deze, dergelijke producten niet via internet kopen maar gewoon in een fysieke winkel.

Mooie sieraden

Snelle service, mooi verpakt En mooie oorbellen

Helemaal snel en goed!

Uitkiezen en bestellen gemakkelijk en keurig verpakt en snel de dag erna ontvangen. Een fijne ervaring en blij met mijn sieraad.

Perfect!!!

Ik ben sinds ruim een jaar op zoek naar de perfecte oorbel en heb inmiddels zeker 5 miskopen gedaan. Maar ik ben superblij met de oorringetjes die ik bij jullie gekocht heb. Het is echt ècht zilver, tijdloos en stijlvol ontwerp, probleemloos dag en nacht te dragen. Groot voordeel: oorringetjes in verschillende maten.

Zeer tevreden!

Prima werkende en overzichtelijke website. Vlotte verwerking. De volgende dag al bezorgd! Heel blij mee.

Perfect!

Goede service en ondersteuning bij bestelling.

Mooie producten

Kom voor mooie sieraden altijd hier uit. Mooie producten en snelle levering. Had een probleem met retour maar dat is snel afgehandeld. Minus een halve ster omdat ik zelf moest vragen hoe het met mijn retour ervoor stond.

Aanbod

Mooi aanbod en prima service als iets niet bevalt. Wel goed nameten, foto’s kunnen bedrieglijk zijn. Dan lijkt iets groter dan het in werkelijkheid is.

Geweldig!

Snelle levering. Het doosje waar de juwelen inzitten was ook gepersonaliseerd, super leuk om te openen. Ik heb ook gebruik gemaakt van de klantenservice & echt TOP! Super vriendelijke & behulpzame mensen. Alles meteen in orde. Waren al mijn online aankopen maar zo!

Super goed

Ik heb een armband besteld, maar het was net niet wat ik zocht. De service was echt top. Aan de telefoon en daarna ook de afhandeling. Heel erg snel. En correct. Ik zou hier dus zo weer bestellen.

Super juwelier.

Sieraden zijn van zeer goede kwaliteit en de verzending daarvan is correct en snel. GEWELDIG !!!

Perfect!

Zelfs de doos waar het in geleverd wordt is mooi! :-) Mooie tekst ook nog erin. Erg verzorgd.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet