Ik had gladde oorknopjes besteld, toen kwam ik er achter dat ik de verkeerde maat had besteld. Gelijk een mail gestuurd moest 2 euro bij betalen en probleem was gelijk opgelost. Deze juwelierszaak is zeker een aanrader.

Mooi!

Ik was al langer op zoek naar een mooi ‘letter’ hangertje, maar vond nergens zo een mooie als bij Mostert Juweliers. Was heel enthousiast toen ik hem op de website vond. Kortom artikel zoals beschreven, netjes verpakt en snel verzonden. Ben heel blij met mijn aankoop!

Keurig op tijd ontvangen

Keurig verpakt

Zeer snelle en goede service

Wat een geweldig snelle reacties op mijn bestelling. De oorbellen waren uitverkocht, maar men bood een goed alternatief. Ook daarop meteen reacties. En wat een verrassing met zo'n mooie verpakking! 5 sterren waard.

Snelle en accurate levering!

Een, op de afbeelding, mooie heren armband besteld. Zoiets blijft altijd een risico, maar gelukkig overtrof de werkelijkheid de afbeelding. Prachtige armband, waar ik heel blij mee ben!

Tot nu toe heb ik alleen positieve ervaringen.

Ik ben tot nu toe helemaal tevreden.

Prima online bestellen en snel geleverd

Voor het product aan de dure kant maar het is wel mooi.

Klantvriendelijk

Slechte communicatie tussen de winkel en de online klantenservice.

Alles zoals beloofd en snel in huis

Bestelling was zoals beloofd snel in huis en in een hele mooie cadeauverpakking

Verzorgd

Het pakket zag er prachtig uit en het pakket werd op tijd geleverd.

Goede en snelle service!

Een goede juwelier

Een correcte en goede service van deze zaak zal hier zeker vaker gaan winkelen

Uitstekende winkel & support

Mooie (wit) gouden ooringen geleverd Goede support van de klantenservice Redelijke prijs Snelle levering

Prachtig product!

Nette levering, mooi product!

Helemaal goed

Mooie oorbellen gezien en eerst gebeld om te vragen of ik ze kon ophalen. Toen hebben ze mij mooie foto’s gestuurd heb ik ze toch online besteld. Heel tevreden, super service en mooi ingepakt!!

Snel en goed

Makkelijk bestellen en snel in huis.

Voortreffelijk

Ik bestelde een cadeautje voor een vriendin eigenlijk veel te laat. Ik belde u eerst op om te kijken of mijn wens nog haalbaar was. U zegde toe alles in het werk te stellen om de zending binnen drie dagen in huis te hebben. Dat lukte. mijn dank is groot en vijf sterren is eigenlijk te weinig.

Mooi juweel. Prima service. Dank!

Zie boven.

Snelle levering, mooi verpakt

Ik zou hier weer bestellen

Perfecte levering!

Perfect volgens afspraken. Heel tevreden met mijn nieuwe uurwerk.

Mooi product snelle levering

Mooi product snelle levering

Goed, na wat correspondentie en uitleg wat er aan de hand was, is het artikel omgeruild. Ik vond het allemaal erg lang duren maar nu ik het andere heb mogen ontvangen, is dat niet meer zo erg. Ik ben er blij mee.

Mooie oorbellen!

Mooie kleine zilveren creolen. Niet te zwaar en staan erg elegant. Echter stonden de klipjes waarmee je de oorbellen dicht kan maken bij mij nog helemaal open, dus die moest ik zelf met een tangetje dicht knijpen voor gewenst resultaat. Verder geen problemen, werd geleverd in een mooie doos. Ik ben helemaal happy!!

Leuke ervaring!

Gemakkelijk uitzoeken en bestellen. Snelle bezorging en betaalbaar. Een tevreden cliënt. :)

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet