Reactie van het bedrijf
Beste,
Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring met ons. We begrijpen uw frustratie en bieden onze oprechte excuses aan voor de ongemakken rondom je bestelling.
Allereerst willen we benadrukken dat we de bestelling op tijd hebben verzonden, zoals ook bevestigd in de e-mail die u hebt ontvangen. Het spijt ons dat de verzending vertraging heeft opgelopen.
We willen u informeren dat we de situatie serieus nemen en al stappen hebben ondernomen om dit te onderzoeken. We hebben contact opgenomen met PostNL en een officieel onderzoek gestart om de exacte locatie van je zending te achterhalen. Zodra we een terugkoppeling ontvangen van PostNL over de status en de verwachte bezorgdatum, zullen we onmiddellijk contact met je opnemen.
We begrijpen dat dit een vervelende situatie is en waarderen uw geduld. We willen u verzekeren dat we er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen en u de nodige informatie te verstrekken.
Als er verdere vragen of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen op uw begrip en staan klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Met vriendelijke groeten.
Mostert Juweliers klantenservice