Prima service, maar slechte kwaliteit.

Bestellen en leveren ging prima, echter was mijn product binnen twee dagen al kapot.

Keurige service en prachtig product.

Bestelling is snel en netjes verzonden. Product was zoals omschreven en het mailcontact verliep vlot. Helemaal rekening houdend met de feestdagen drukte.

Top zaak

Ook bij het retourneren van een online artikel vriendelijk en zonder poespas geholpen in de winkel.

Goede server

Het bestellen was makkelijk

Mijn enige opmerking zou zijn dat de oorbellen in het doos los lagen door elkaar en niet netjes vast dus een beetje slordig

Mooie spullen

Heel erg sjiek verpakt

Zoals verwacht, alles prima.

Zoals verwacht, alles prima.

Super geregeld en netjes verpakt

Top aankoop

Prima, niets mis mee.

Zoals verwacht leuke zilveren klapoorbellen ontvangen. Waren mooi ingepakt. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Kortom: aanrader! Niets mis mee.

Geweldig bedrijf!

Levering snel en adequaat. Helaas heb ik het product vanwege de maat terug moeten sturen. De oorspronkelijke verpakking is hierbij 100% herbruikbaar. Mijn mail desbetreffend werd door Mostert snel beantwoord met een duidelijke uitleg over de te volgen stappen. In één woord: geweldig!

Snelle levering, maar foto's konden beter

Het bestelde gouden kettinkje met liggend kruisje was mooi, maar wel veel kleiner en fijner dan verwacht. Dit komt omdat er geen foto's bij stonden waarin iemand het kettinkje droeg, waardoor je niet in kon schatten hoe groot het precies was. De communicatie en levering was wel naar volle tevredenheid en de ontvangster van het kettinkje was er gelukkig toch heel blij mee.

vreemd systeem

all went smooth, until I tried to return the ring. (on the same day that the ring arrived on address. and instead of getting the right size. they canceled my order. and I have to make a new purchase. and they didn't give any further information to me. gladly I call them and asked myself. otherwise I have to wait the return product for the eternity. after sa

Al eerder bij u besteld voor mij en voor mijn vrouw

Goede sieraden en mooi

Snelle levering, uitstekende service

Net voor kerst besteld en gewoon voor kerst geleverd gekregen. Fantastisch op hoogte gehouden via e-mail. Tevens is het cadeau verpakking prachtig!

Fijn winkelgemak en ruime keuze, makkelijk zoeken en bestellen, zeer tevreden

Snel bezorgd

Prima ervaring met Mosterd. Kettinkje besteld voor de feestdagen, werd snel bezorgd in anonieme verpakking die er aan de binnenzijde mooi uit zag. Het kettinkje was ook nog eens verpakt in een mooi bewaardoosje.

Kwaliteit onder de maat

Reactie op klacht over oorbellen wel goed afgehandeld.

Snelle levering, prachtig verpakt. Mooie sieraden

Duidelijke afbeeldingen en omschrijving op de site

Mooie oorbellen gekocht voor mijn dochters. De omschrijving en de afbeeldingen waren heel duidelijk. Prijs/product vergelijken ging daardoor goed. Oorbellen waren zoals ik jad verwacht. Heel feestelijk ingepakt!

Omruilen voor andere oorbeek geen probleem

Ik had oorbellen voor mijn verjaardag ontvangen. Ik had liever iets groter. Kon zonder probleem omgeruild worden incl verzendkosten!

Mooie producten

Ik hoop op hún legendarische service te kunnen rekenen

Prina service.

Na een paar oorbellen in jullie webshop gekocht te hebben,naar de winkel in Hellevoetsluis gegaan met de oorbellen ben ik daar uitstekend geholpen. Ik kreeg 2 opties of via de webshop terugbetaald worden of ruilen in de winkel. Ik heb voor dat lastste gekozen. In alle rust een ander product uitgezocht. Dus prima geholpen,wat ik ook van Mostert gewend ben.

Zeer tevreden , alles mooi verpakt .

Goede service , alles zeer mooi verpakt .

Kwaliteit

Goede en snelle levering

Ben er supper blij mee het is wat ik verwacht had het was mooi in gepakt en op tijd bezorg Meschien meer stelletjes laten zien op de wep Maar voor de rest supper zou jullie aan bevelen Bij Fam en Vrienden

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet