goede ervaring

Alles ging goed: bestelling, betaling, levering

Zonder problemen mijn ring kunnen ruilen en binnen een week al een andere mogen ontvangen

Snelle en correcte service

Ring had ik snel in huis in een mooie verpakking. Nadat bleek dat ik een te kleine maat had besteld heb ik de ring zeer snel om kunnen ruilen voor een grotere maat na snelle en correcte communicatie.

Alles naar wens gegaan super

Very beautiful hanger. My wife is going to love it!:) Thank you.

Always nice jewelry and outstanding service.

Mooie juwelen die levenslang meegaan. Veel keuze.

Product en aflevering ervan top !

Voor het eerst bij jullie besteld, maar zal dit zeker vaker doen. Alles correct !

Mooie en duidelijke website Heel mooi en leuk verpakt in een sjeik doosje. Snelle levering

Helemaal wat ik wilde

Alles klopte, de jasseronketting was als verwacht en de verpakking was echt heel mooi en maakte het toch nog een beetje een verrassing.

goede klantenservice

werd goed en snel geholpen

Klantvriendelijke website en snelle levering.

Zoekopdracht op website levert juiste producten op. Veel keuze. Levering is snel.

Uitstekende service.

Eerst gaan kijken in de winkel in Dordrecht. Vriendelijk te woord gestaan. Volgende dag besteld. En weer een dag later was de ketting, mooi verpakt in een fraaie doos al in huis. Kon niet beter. Fijn zo'n leverancier. Kan iedereen een voorbeeld aan nemen!

Prachtig

Ik heb mijn bestelling vrij snel ontvangen en die was verpakt in een chique verpakking! Ik was erg onder de indruk! Dankjewel!

uitstekende service

Prachtige sieraden en een mooie webshop. We hebben er al verschillende aankopen gedaan langs de webshop, en een zeer goede service, en snelle levering. Een aanrader om online te kopen. Aanbevelen?

Gewoon top

Precies zoals verwacht , en snelle levering en netjes ingepakt

Alles correct, mooie verpakking

Op tijd geleverd en mooi verpakt

Was in eerste instantie huiverig om te bestellen, gezien de negatieve reviews over de levertijden. Uiteindelijk toch gedaan en prima op tijd bezorgd en in een mooie verpakking.

Goede en duidelijke service bij defect en omruilen . Mooie sieraden erg blij mee

Zie boven

goed verpakt, snel verzonden

eerlijkheid, degelijkheid, service

eerlijkheid, degelijkheid, service

Zeer goede service

Snelle en goede service! Kortom ik kom terug!

Fijne service

PostNL niet bezorgd en toch een nieuwe mooie armband gekregen van Mostert En heel blij mee

Prachtige sieraden en in een hele mooie verpakking snel geleverd!

Aanrader, alles top!

Binnenban 19