Alles top gegaan.

Voor ons zijn ze hofleverancier.

Artikelen zeer snel en correct geleverd.Voldoen aan al mijn wensen,een echte aanrader.Bedankt

Gewoon goed

Betrouwbaar

Netjes en snel geregeld

Topservice, direct te woord gestaan en geregeld.

Van de deelbare vlaggenmast van vier meter was op de site niet te vinden of die ook los besteld kon worden. Mail gestuurd en in anderhalf uur alles geregeld. Dag erna was ie thuis. Toppie

tevreden

Ik ben tevreden met mijn aankopen. Prijs en kwaliteit van mijn producten zijn goed. De webshop is makkelijk te navigeren maar het belangrijkste is het ruime aanbod. Een klein minpuntje is dat de prijzen in het groot zijn afgebeeld, exclusief belasting is. Dat is niet zoals we gewend zijn bij het shoppen, online of in de winkel. Vandaar geen 10 sterren. Een melding bij het bestellen dat het allemaal door de brievenbus past zou ook mooi zijn.

Zoals beloofd

Product en levering zijn zoals beloofd

Snelle correcte levering

Mooi op tijd en prima verpakt. Leverings rijd was top.

Fairybell

Voldoet volledig aan mijn wensen top product

Goede vlaggen, grote keuze, snel geleverd.

Keuze uit veel vlaggen. De vlagen zelf zijn van goede kwaliteit en mooi van kleur. Ook de levering is erg vlot.

Not good

On picture it showing different and they print and delivery worst flag

Kwaliteisproduct binnen no-time geleverd

Verademing qua informatie tijdens het bestel en leveringsproces. Duidelijke webshop!

Gewoon goed

Ik zou het wel fijn vinden als de prijzen op de website duidelijker en direct incl btw zouden worden vermeld.

Toppie

Wij hadden een vlaggenstok met kerstverlichting besteld. Ik kreeg de volgende dag een mail met daarin de datum dat het bezorgd zou gaan worden. Op de dag zelf moest ik met het betreffende transportbedrijf contact opnemen hoe laat we ze konden verwachten. Transportbedrijf kwam en had alleen de vlaggenstok bij. De bestuurder wist zeker dat er niets anders voor ons in zijn auto zat. Meteen contact opgenomen met vlaggenunie en zij zouden contact opnemen met het transportbedrijf. Even later belde het transportbedrijf dat ze een fout hadden gemaakt en gingen uitzoeken waar het fout was gegaan. Na 1 uur kwam dezelfde bestuurder bij ons en schaamde zich om te moeten zeggen dat hij niet goed gekeken had. Het fijne vond ik dat vlaggenunie meteen actie had ondernomen na mijn telefoontje. We genieten nu van de mooie kerstverlichting in onze tuin :)

mooie verlichting

mooie verlichting, de aanhechting naar de stekker toe moet beter kunnen. ik ben bang dat dit na een paar jaar knakt, moet steveiger kunnen. verder is de bezorging en verpakking goed heel aangekomen en duidelijke bhandleiding erbij. dank.

Alles jn orde

Snelle levering en goede kwaliteit

prima bedrijf

Gewoon simpel als een wimpel;-)

Zeer correcte en goed afhandeling.

De kwaliteit die men uitstraalt in de website online wordt door accurate ondersteuning van de klantenservice en de nette vakman die de vlaggenmast heeft geplaatst waargemaakt.

Goede prijs/kwaliteit. Lichter van kleur dan verwacht.

Vooraf had ik verschillende websites bekeken. Op basis van uitgebreide productinformatie en reviews heb ik voor deze vlaggenstokhouder gekozen. De prijs is alleszins redelijk voor de geleverde kwaliteit. De antraciet kleur van de houder is een stuk lichter van kleur dan ik op basis van de foto op de website had verwacht. Achteraf had ik de zwarte versie moeten bestellen. De geleverde kleur benadert volgens mij RAL7016. Ik heb de houder daarom zelf maar in de gewenste kleur donker antraciet RAL7021 geschilderd. Advies aan Vlaggenunie: geef duidelijkheid over de RAL-kleur van de verschillende houders.

Matig

- Korting werd gepresenteerd nadat de bestelling werd gedaan, dus helaas te laat. - De prijzen op de site zijn misleidend: excl. BTW - De afstandsbediening functioneerde niet

Prima kwaliteit vlaggen, redelijke prijs en snelle levering

Prima kwaliteit vlaggen, redelijke prijs en snelle levering

Miskoop, de stukken passen gewoon niet

Kocht een vlaggenmast en lichtjes voor een lichtjes kerstboom te plaatsen vooraan het huis. De vlaggenmast bestaat uit verschillende buizen waarvan één uiteinde smaller is zodat deze kan geschoven worden in de andere buis. Van drie buizen is het smaller uiteinde niet smal genoeg waardoor je die met de beste wil van de wereld niet inschoven krijgt in de andere buizen. Het is onbegrijpbaar dat een standaard productieproces zo mis kan lopen. Het zal nu de vraag zijn of men snel voor vervanging zorgt want over een paar dagen is het totaal nutteloos.

Bestelling snel bezorgd

Niets aan toe te voegen. Ziek wat je wil kopen , bestel en dag er na thuis.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.