Super geregeld

Snel geleverd als brievenbuspakketje

Snel geleverd als brievenbuspakketje. Ziet er goed uit conform het plaatje op website. Over de levensduur is nog niets te zeggen. De vorige wimpel, van een andere leverancier, ging na 2 jaar rafelen op het uiteinde.

Geleverd zoals beloofd

Antraciete vlaggenstokhouder is weinig te krijgen, hier goede kwaliteit, degelijk spul

Snel geleverd, product werkt zoals verwacht

Een vlaggenmastkerstboom 1200 Led besteld, met tas en verlengsnoer. Binnen 3 werkdagen geleverd. Makkelijk te installeren,

TOP

Snelle levering. Goede kwaliteit. De school in Kenia was erg blij met de vlag 2 keer per week kan de vlag nu weer worden gehesen

Goede kwaliteit, vlotte levering

Goede kwaliteit, vlotte levering

Goed maar product wel veel plastic

Communicatie is goed ook bezorging snel. Vlag is is van nylon vermoed ik, clips waarmee vlag aan mast zit zijn van kunststof net als de oranje kop. Geef mij maar katoen en hout. De aluminium stok in 2 delen vind ik handig. De zwart gespoten aluminium gevel steun is prima. Maar de lak springt er meteen af bij bevestigen. Hoe voorzichtig je ook doet. Hechting lijkt niet goed. Misschien helpt een ring ertussen.

Snelle verzending. Goede prijs/kwaliteitverhouding en een ruim assortiment. Heel tevreden met mijn aankoop!

Perfect goed prijs en kwaliteit

Snelle levering en overzichtelijke website

Snelle levering en gebruiksvriendelijke overzichtelijke website

Precies wat je verwacht.

Fijne site en fijn bedrijf. Levert wat je mag verwachten, hebben veel voorraad! Prijs-kwaliteit lijkt prima, moet de tijd nog uitwijzen. Voor nu vooral heel tevreden!

Snel en goed

Snel en goed, niet supergoedkoop, maar prima kwaliteit en snelle verzending. Let wel op; prijzen ex. btw.

Besteld en snel geleverd

Niet onvangen

Ik heb de vlag nog niet ontvangen!

Mooie vlaggenstok

Snelle levering, goed verpakt en mooie kwaliteit vlaggenstok.

Snelle levering en super kwaliteit

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en goed verpakt, je wordt al vrolijk als de doos binnenkomt, degelijke stok, in het zwart, erg blij mee.

Goed en snel geregeld.

Gemakkelijk online te vinden, duidelijke site en snel geleverd.

Er zat geen wimpel bij, waarschijnlijk heb iets verkeerd gedaan, maar daar kunnen jullie niks aan doen. Ikbestel nog een wimpel

Kerstverlichting

Mooie buiten kerstverlichting, snel geleverd

in een woord geweldig

Een prima snelle levering van het bestelde artikel!

Alles zoals aangegeven

Duidelijke website, snelle levering en alles zoals aangegeven. Perfect

Super service. Snel in huis en kleinkind blij met Sint vlag.

Duidelijke site

Snelle bezorging

Snel geleverd en netjes verpakt.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten