Alles top geregeld!

Site is erg overzichtelijk, montage omschrijving erg duidelijk, chauffeur belde netjes voor het afleveren en alles compleet. Erg prettig en zal het zeker aanbevelen!

Vlotte en goede service!

Duidelijke bestelsite en vlotte bezorging!!

Gewoon goed

Goede en snelle service. Aanrader voor als je een vlag nodig hebt

Supersnel geleverd en mooie kwaliteit

De site is overzichtelijk. De vlag is van goede kwaliteit en het was erg snel geleverd

Uitstekende service

Zoals gezegd overzichtelijke website en duidelijke uitleg.

zeer presentatief

Goede kwaliteit stof, de zoom is erg netjes, gaat niet snel rafelen.

Snelle levering en makkelijk bereikbaar

Ik heb nu 2 keer iets besteld bij vlaggen unie, en ben zeer tevreden. De eerste keer had ik advies nodig, en vlaggen unie was makkelijk bereikbaar door een rechtstreeks telefoonnummer, zonder lang in de wachtrij te hoeven staan, of eerst één of ander keuzemenu aan te moeten horen. Ik kreeg meteen iemand aan de lijn, die mij vriendelijk te woord stond en mij goed heeft geadviseerd. Ook was mijn bestelling de volgende dag al in huis. De tweede keer, was mijn bestelling een dag later, maar dat lag aan denk ik aan het bezorgbedrijf, want daar kreeg ik op de dag van de geplande bezorging een mail van, dat mijn pakket een dag later kwam. Kortom, vlaggen unie heeft een goede en snelle service, en de producten zijn gewoon goed.

Snel ,duidelijk en goede kwaliteit.

Het bestellen ging vlot , wat ingevuld moest worden was duidelijk. Eigenlijk ging alles snel ,ook de levering waarbij je goed op de hoogte gehouden werdt. Ik ben tevreden over de kwaliteit, en trots op m'n mooie Amsterdam vlag !

Levering volgens afspraak :)

Na bestelling netjes mail ontvangen en leverings datum Top.

What you see, is what you get!

Heldere website, duidelijk ordersysteem (incl complete beschrijvingen), accurate communicatie rondom je bestelling alsmede de afstemming planning. Op afgesproken dag/tijdstip 2x enthousiaste medewerkers, die knap staaltje werk hebben afgeleverd. Bovenstaande complimenten lijken allemaal de normaalste zaak van de wereld, maar als je ze allemaal beheerst, ben je tegenwoordig echt bijzonder. Echte aanrader dus!

Goed ! prima afleveren en een juiste bezorgtijd

Nog niet voor eigen gebruik besteld.

Goed, snel en vakkundig

Prima tot zover

Nog niet geleverd maar komen goed over telefonisch snel gereageerd

Snel geleverd, goede communicatie en zeer goede service!

De vlaggenmast zouden we zelf plaatsen, maar waarschijnlijk door een (interpretatie)fout van ons, brak de kunststof punt. Ook nu was men goed bereikbaar en zonder enig probleem werd kosteloos een nieuwe toegestuurd. Bedankt voor de goede service!!!

Prima vlaggenmast

Keurig geleverd inclusiel bestelde extras

Op en top aflevering

Zoals getoond en in omschrijving omschreven!

Goede kwaliteit, Snelle levering ( nu nog wing (. )

Weer vlaggen met plezier.

Op de website van Vlaggen Unie kon ik duidelijk de onderdelen vinden die ik zocht voor de staande hoge vlaggenmast. Ook het contact met de klantenservice, die mij nog wat verder op weg hielp was zeer goed. De bestelde onderdelen heb ik inmiddels in prima staat ontvangen en deze zijn keurig bezorgd op de aangegeven dag.

Prima vlag.

Ik heb de afmeting onderschat, de kleine is veel te klein. Dus een nieuwe besteld. Hopelijk met korting :-)

Beste kwaliteit, als perfect

Prima georganiseerd

Bestelling is makkelijk geplaatst, communicatie via de mail is ook duidelijk. Pakket wordt netjes afgeleverd.

Ik zag geen bevestigingsmateriaal voor het schaaldeel. Dus ben benieuwd of ik dat straks voor elkaar krijg.

Besteld en de volgende dag binnen.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.