Supersnel geleverd!

Amsterdamse vlag gekocht; heeft een mooie kwaliteit en was er supersnel.

Sneller levering top

Snelle levering - goede kwaliteit

Ik heb een complete vlag aan huis set besteld bij Vlaggen Unie. Binnen 2 werkdagen had ik de bestelling in huis. De set ziet er kwalitatief goed uit, ik verwacht dat wij hier vele jaren plezier aan gaan hebben!

Slecht

Bestelling is nog niet binnen. Ik kan niemand aan de lijn krijgen behalve de telefoonniste en die kan geen vraag beantwoorden

Bestelde spullen werden zeer snel geleverd. Blij met mijn nieuwe spullen.

Goede spullen voor een redelijke prijs

Tevreden klant, bezorging ging wat moeizaam, maar dat was puur een GLS probleem. Spullen zijn prima en goed verpakt.

Fantastisch!!

Fantastisch en snel verzonden!!! ♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆

Duidelijke beschrijving en prima service.

Prima bedrijf

Product als omschreven en van goede kwaliteit. Snel bezorgd.

Snel en goed geleverd

Bestellen eenvoudig Sneĺe en goede levering

Vlaggenstokhouder antraciet

Snelle levering, stevig product.

's-Morgens hebben we de vlag besteld, de andere dag in huis. Heel fijn.

Top vlag en snelle levering!

De vlag is in perfecte staat. Hopen nu dat hij niet buiten vervaagd/verkleurd.

Vlotte levering.

We hebben de Friese vlag en de zwarte vlaggenstok gekocht. Op dinsdag besteld en donderdag al binnen. Snel hoor

Goede spullen, fijne prijs, snel geleverd!

Snelle, goede service

Binnen 24 uur hadden we levering! Top service!

Kortingscode?

Dit is de tweede keer dat ik een review krijg, maar nu met wat minder sterren. Niet omdat de service slecht is, maar omdat er een kortingscode wordt beloofd bij het schrijven van een review, maar ik die niet ontvang… Vind ik misleiding. Verder geen problemen met Vlaggen Unie.

Geen goede ervaring

Ik bestel woensdagavond een vlaggenstok houder voor balkon, vlaggenstok, 2 vlaggen en een halfstok setje. Nu kom ik er dezelfde avond achter dat ik 1 vlag in de verkeerde maat heb besteld en stuur direct een mail met de vraag of jullie dit nog kunnen oplossen...ik krijg de volgende ochtend om 8.45 uur antwoord van jullie dat dit niet kan. Je geeft aan dat ik de vlag bij levering kan weigeren, dus dat wilde ik doen maar alles zat in 1 doos dus dat ging niet, nu moest ik de vlag maar retourneren, dat ging dus niet via GLS want dan heb ik een code van jullie nodig en deze heb ik niet gehad ....nu heb ik de vlag via Post NL retour gestuurd en moet ik de porto kosten betalen a €3.50, en als ik de goeie vlag hij jullie bestel.....moet ik nog eens €4.95 verzendkosten betalen. Dit alleen omdat jullie te beroerd zijn een zending met 1 verkeerde bestelling aan te passen. Ik vindt dit diep triest. Ik heb ruim op tijd gemaild en toch jagen jullie liever je klanten op kosten dan een stapje extra te doen. Gelukkig zijn er meer bedrijven waar ik mijn vlaggen kan bestellen en dat ga ik ook zeker doen!

Niet leveren op aangegeven datum en incomplete levering

Volgens aangegeven mail zou de mast geleverd worden op 5-6,de vervoerder wist nergens van. 2x contact moeten zoeken aangezien ik de 1e keer niet terug gebeld ben. De mast werd alsnog opgestuurd,maar de sleutel van het anti diefstal systeem en nota bene de mee bestelde vlag ontbraken. Nu in afwachting van de nalevering daarvan. Ondanks deze gebeurtenis wil ik jullie medewerkers Sill en Vincent bedanken voor het snelle en nette rechtzetten van de 'problemen' Ga ervan uit dat deze problemen bij een volgende bestelling niet van toepassing zijn en dit eenmalig was

Goed , vriendelijk,

Bestelling opgehaald

Wat een geweldig product, zeer degelijk en robuust uitgevoerd waardoor het lang mee kan gaan. Zeer snel verzonden door Vlaggen Unie, ik kan dit bedrijf en het product iedereen aanraden!

Volgens afspraak compleet geleverd

Vlaggenmast, vlaggen en kerstverlichting door chauffeur netjes afgeleverd

Snel en gunstig geprijsd

De website is overzichtelijk en het bestellen is makkelijk. De prijs-kwaliteit verhouding is goed.

Snel en makkelijk besteld

Ik heb een EK vlag besteld voor het aankomende EK. Bestellen ging snel en makkelijk.

Het bestellen ging gemakkelijk via de website.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten