Goede spullen snel geleverd

Ik heb een vlag met stok besteld en deze zijn beide van goede kwaliteit. Je betaald misschien ietsje meer maar je krijgt kwaliteit en dat is dat verschil dan meer dan waard.

Gewoon heel goed, zoals het moet.

Super goed

Snel en betrouwbaar

Artikelen onbeschadigd snel en betrouwbaar geleverd.

Snel en goedkoop

Vlag halfstok klemmen

werd goed op de hoogte gehouden

goede kwaliteit

Prima kwaliteit, snelle levering

Wij ontvingen een email waarin stond dat PostNL een brievenbuspakket kwam bezorgen. Dat ging niet en GLS kwam dan ook het pakket bezorgen. Geen probleem maar een verbeterpunt voor de ICT.

Product zoals omschreven

Alles uitstekend verzorgt. Snel geleverd.

Niets op aan te merken.

Prima kwaliteit en snel geleverd

Nvt

Het pakje paste mooi door de brievenbus en de vlag wapperde fraai in de wind.

GEWELDIG

De vlaggen zijn geweldig,goede kwaliteit

Snelle levering !

Prijs-kwaliteit verhouding perfect, helemaal tevreden met het product !

snel geleverd

makkelijk bestellen en snelle levering

Snel en conform belofte

alles prima conform toezegging

Met vlag en wimpel geslaagd!

Makkelijk te bestellen, duidelijke informatie en netjes afgeleverd.

Vlot geleverd

Goede kwaliteit

Heb een NL besteld en een ander vlag met bijbehorende attributen. Helaas was niet hele bestelling bezorgd, maar 1 belletje naar de klantenservice en het was snel opgelost en werd het alsnog nabezorgd. Werd helemaal niet moeilijk gedaan of het waar was of niet, dat vond ik heel erg fijn en zoals beloofd alsnog de nabezorging snel geregeld.

Redelijk goed

Site is duidelijk voor kant en klare producten. Alleen hadden wij wat extra hulp nodig bij de bestelling en is me doorverwezen naar de site. Bestand gaaf aan lage kwaliteit te hebben. Ben ik naar een ander bedrijf gegaan die ons verder hebben geholpen .

Prima levering

Artikel nog niet getest. Wel was de doos van de verlichting al open en lijkt t tweedehands. Dat is jammer want het is een duur cadeau om te geven. Baal daar van.

Op tijd

Mooie stevige vlag

Volgens verwachting gegaan

GEWELDIG

GEWELDIG EN GOEDE KWALITEIT EN SNEL GELEVERD

Goede kwaliteit

Bestelling kwam snel binnen. Kwaliteit/prijsverhouding is super.

Netjes geleverd en tijdig

Prima pakket gekocht