Efficiënt.

Snelle levering, was niet echt nodig, maar was wel fijn. Toen ik bij het bestellen een vraag had, werd ik snel en goed geholpen.

Geen gedoe bestellen, betalen en snel leveren!!!!

Zeer positief

Snelle levering na betaling, alleen het zogenaamde brievenbuspakket paste niet door de brievenbus omdat het bolletje vlaggenlijn te dik was Opgerold om er door te kunnen .

super snel geleverd

super snel geleverd , vriendelijke chauffeur

Makkelijk bestellen , snel . Kwaliteit. Nette prijs.

Prachtig mooie vlag en prima kwaliteit

Fijn contact om samen de beste keuze te maken.

stipt

Stipt

Zie uitleg

Vanwege fout mijnerzijds heb ik Mijn pakje niet ontvangen. Na tel contact is mij verzekerd dat dit opgelost kan worden.

Snelle en goede service

Gewoon mooie vlag

Prima op de hoogte gehouden en fijn geholpen

Het product dat ik wilde was niet op voorraad, maar toen dit weer wel het geval was kreeg ik netjes een mail.

Verpakking gescheurd!

De wimpels zijn prachtig, maar de verpakking waar de wimpels in verzonden zijn was gescheurd.

Goed product

Goed product en snelle levering

Prima.

Klantvriendelijke benadering.

Keurige levering zoals beloofd!

Besteld,bevestigd,ģeleverd. Perfect.

Snelle levering goed product

Uitgebreid assortiment

Goede product en service

Product is van goede kwaliteit. Eerste vlaggenstok due wij hadden ontvangen had een productie fout en ze hebben het nieuwe product heel snel en kosteloos verzonden.

Alles goed verlopen

Bestelling ging volgens afspraak

Zeer vriendelijk persoon en alles schoon achtergelaten en snel gewerkt

Mooie kwaliteits vlaggen

Na eerder een wimpel te hebben gekocht was nu een nieuwe Nederlandse vlag aan de beurt. Beide zijn van een mooie kwaliteit. Levering ging snel.

Zeer vlot

Vlotte bestelling, vlotte levering

Goed geregeld

Kwaliteit van de vlag is matig

Kwaliteit van de bestelde vlag is matig. Ook voor pakket post betaald terwijl het door de brievenbus past.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten