Besteld en de volgende dag binnen.

Snel ons Grunneger wimpel weer in de mast!

De wimpel in de mast is (reeds te lang...) aan vervanging toe. Hoe de wimpel het flikt snappen we niet maar hij werpt zich over de mast en via een gat aan het einde blijft'ie eigenwijs hangen. Reeds 2 maal! Tijd om hem te vervangen om de nieuwe weer trots te laten wapperen. Je moet hem via internet bestellen en betalen. Alzo gedaan. Voor de snelheid hebben we hem in Drachten diezelfde besteldag opgehaald. Het is een simpel ding zo'n wimpel, maar toch weer fijn dat'ie weer trots, voor de komende jaren, lekker kan wimpelen.

Zending snel geregeld

zeer persoonlijke en vriendelijke verzorging

Jammer van de latere levering dan vermeld

zeer goed

de vlaggen de volgende dag al binnen

Prima geregeld.

Snel en Zorgvuldig

Makkelijk bestellen, snelle levering en kwaliteitsproduct. Dat is Vlaggenunie.

Goede vlotte levering

Overzichtelijke site, vlotte levering, product ziet goed uit. Jammer van de verkeerde montage handleiding.

Prima levering en service!

Snel en goed

Effectieve web shop en snelle levering van kwalitatieve producten

De vlag uit

Bestellen via website is gemakkelijk. Je wordt op de hoogte gesteld van de wijze van levering en die is zoals beloofd zeer snel. Prima kwaliteit.

Vlaggenunie dikke prima, bezorging postNL niet

Eigenlijk is de Vlaggenunie dikke prima. Wel mijn feedback over postNL, deze hebben er een potje van gemaakt op het yrach en trace portaal bijna niets klopte wat status betreft. Groeten Mark

Een prima deal...

Wij zijn zeer tevreden met het klantcontact, advies en de producten die vlaggen unie levert (prijs/kwaliteit). Wij waren op zoek naar een vlaggenmast die past bij onze woning. Op de website is eenvoudig een voorselectie te maken. Vervolgens van het customer service team aanvullend advies gekregen, en na opdracht ruim binnen de gesteld levertijd inmiddels door betrokken vakmensen geplaatst.

Eenvoudig bestellen, goede prijs en snel geleverd maar zeker ook een goed product. Niks op aan te merken

Heldere website en betrouwbare snelle levering.

Zeer tevreden over de service en communicatie, geen verrassingen en vlotte afhandeling.

Prima levering en snel

Aflevering bestelde item duurde lang

Aflevering van de wimpel duurde 3 dagen en dat per brievenbus post waar je ook nog redelijk wat voor moet betalen.

Netten en snelle levering

Mijn eerste keer .

Goed kwaliteit

Heb ook een vlag besteld ergens anders, en de kwaliteit is niet goed als die van jullie.

Je bestelt en hup de volgende dag ligt t al in de brievenbus!

Snelle levering, goede communicatie, goed verpakt

Snelle levering, goede communicatie, goed verpakt, mooi product

Overzichtelijke site, vlot besteld en vlot geleverd

Onze keuze was al bekend aangegeven op de site. Bestelling geplaatst en vlot geleverd. Producten zoals omschreven. Dus gewoon 100%

Liever in een woord: TOP

Alles klopt aan deze bestelling en levering. De verpakking, de snelheid van levering, de kwaliteit van de vlag. Niks meer aan doen. Ga zo door!

prima en correct

Prima geholpen, snel geleverd

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.