Tevreden over geleverde vlaggen

Goed, snel en correct

Correcte en snelle levering

Ruime keuze, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Top bedrijf alles werkt snel, en perfect

Snelle levering, en wordt goed op de hoogte gehouden van het vervoer. Dus gewoon top.

Snelle levering van kwaliteit spullen

Ik kreeg wat ik besteld had en dat was van goede kwaliteit. De communicatie over de levering was duidelijk.

Kwaliteits Wimpels en goede service

supergoed

snel geleverd en netjes verpakt

Niks mis mee

Niks mis mee

Prima, snel en correct

Snelle en correcte verwerking en levering van onze bestelling

vandaag besteld morgen binnen

Juiste spullen binnen no time binnen.

Prima, snel

De volgende dag al binnen!

Afwachtende vlaggenmast pakket

De site is zeer duidelijk en geeft vertrouwen. Moet zeggen dat men de laagste prijs garantie geeft en blijkbaar ook hoge kwaliteit. Ik zelf had een andere leverancier waar ik een offerte van had ontvangen, dat is ook netje afgerond moet ik zeggen . Ik ga er vanuit tevreden te mogen zijn als alles binnenkomt & op de service en garantie kan vertrouwen. Dat stralen ze wel uit .

Service

Mijn ervaring is zeer goed vooral de service. Had een product besteld en was verzonden maar niet ontvangen stond wel op de side van Post NL . Geklaagd bij Post NL, antwoord niet ontvangen moet u bij de afzender zijn. En de vlaggen unie stuurde geheel gratis het bestelde opnieuw dat het service.

Duidelijke website en snelle levering

Zeer snelle levering!

Duidelijke site, makkelijk te vinden.

alles overzichtelijk en goed geregeld

goed te vinden op het net en goede kwaliteit vlag

Goede spullen snel geleverd.

Ik snap niet waarom je verplicht bent een telefoonnummer in te vullen voor een online bestelling.

Goed en erg makkelijk

Goed en overzichtelijke website.

Snel en goed

Bestelling snel en goed verpakt afgeleverd

Snel, en correct.

Fijn bedrijf, goede communicatie en snel.

Bestelling niet compleet

Vlaggenset aan huis besteld, helaas niet compleet er mist een onderdeel waardoor ik de vlaggenset niet kan gebruiken.

TOP bedrijf

Er waren verkeerde maten van de vlaggen geleverd, na een belletje werden er nieuwe vlaggen kosteloos bezorgd. Super bedankt!

Vlaggen laten bedrukken op "stormdoek

Ëindelijk vlaggen gevonden die de eerste stormen wel overleven. Topproduct! Snelle levering en een hele goede prijs!!

Doen wat ze zeggen

Vlotte levering via de brievenbus

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering, goede kwaliteit voor een prima prijs.

Met vlag en wimpel

Vredesvlag besteld welke geheel volgens beschrijving en toezegging geleverd is. Goed materiaal, prima kwaliteit.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten