redelijke prijs en ondanks de decemberdrukte snel in huis

levering snel en goed

heb eerdere ervaring met andere leverancier was veel minder

Goeie kwaliteit en snelle levering

Goeie kwaliteit en snelle levering

Snel geleverd en naar wens

De vlag is er. Nu de mast nog afmaken. Ook hier kun je bij de vlaggenunie materiaal voor bestellen. Gezien de goede ervaring bij onze eerste bestelling hebben we vertrouwen in dit bedrijf.

Mooi en snel geleverd

Mooie heldere kleuren, helaas door weers invloeden gaat hij nog geen jaar mee. Zoom is kapot en versleten.

Prima en snelle verzending

Snelle levering is erg prettig!

De link van de bezorger werkt niet.

Vlot en correct

Snelle en correcte afhandeling en levering. Informatie op de website kan duidelijker qua prijsvermelding. Pas bij afrekening blijkt dat de btw er nog bij komt. En ook dan pas worden de bezorgkosten zichtbaar.

goed maar teveel koppen van vlaggenmast gestuurd

mooie wimpel!

Online de wimpel besteld, mooie kleuren. Ik vind het belangrijk dat de kleur blauw niet te flets is, en deze heeft een donkerblauwe kleur! Helemaal tevreden, snelle service en ik kan filmpjes bekijken, hoe ik de wimpel correct vastmaak!

Snelle service in levering en contact

al jaren een betrouwbaar adres met kwalitatief goede spullen

goed en snel

In een woord: perfect!

Alle stappen van bestelling tot levering zijn duidelijk en worden ook zo uitgevoerd. Keurige verpakking ook.

Vandaag besteld morgen in huis

Zoals hierboven staat klopt het helemaal, geen problemen.

snel geleverd

snel geleverd

Piratenvlag

Mooi en stevig product.

Perfect produkt en levering.

Een kapotte piek van onze vlaggenmast (20 jaar oud) kon na prettig telefonisch contact vervangen worden door een keurig verzonden goudkleurige piek, die eenvoudig te monteren was

Goeie service en top geregeld

Slechte service

Levenslange garantie vraag ik niet. Maar als het kantelscharnier binnen 1 jaar op de las naad afbreekt, verwacht ik dus service. Na de eersts mail, met voldoende foto's krijg ik een erg korte mail terug. Helaas geen garantie, klik hier bestel een nieuwe?! Ok. Mmm Nog een mail, met dat ik toch echt vind dat dit anders zou moeten. OP de las, perfect afgebroken. Je ziet geen lasstreep, nee 3 puntjes... helemaal niet goed gelast dus. Na deze mail wederom geen gehoor. Nou een telefoon contact. Uitgelegd dat als je goed naar de bijgevoegde foto's kijkt, dat je echt kunt zien dat dit knullig las werk is. Kan gebeuren. Maar doe dan niet zo achtelijk moeilijk, en geef de klant ( binnen 1 jaar ) gewoon een nieuw kantelplaatje van ongeveer 40 euro. Update# 2 jaar geleden mast gekocht. Na 1 jaar GEBROKEN( ook geen garantie niks) via mijn verzekering een nieuwe besteld. En nu dus binnen 1 jaar, weer dit. Het staat leuk- kan tegen wind etc etc maar in de praktijk blijkt het een ellende. Heb gevraagd Sill Marinus of je me na het telefoontje wilt contacten. En met een NETTE oplossing komen. Helaas is het bij jullie WINDSTIL ... Gr angela

Top vlag!

Mooie vlag die licht qua gewicht is. Hierdoor wappert de vlag al bij een klein beetje wind. Mooi formaat!

Het pakket met buitenkerstverlichting is binnen een dag correct bezorgd. Het opzetten was eenvoudig en de afstandsbediening werkt magnifiek, al was een korte handleiding bij de bediening handig geweest. We hebben deze echter op internet gevonden.

Nette vlag

Op tijd geleverd. Bedankt

Van een afstand ziet het er goed uit.

Ziet er keurig uit. We waren er ook heel erg blij mee. Je moet alleen wel een eigen degelijke mast hebben. De geleverde mast is bij een zucht al gebroken en dan zijn de onderdelen niet los te verkrijgen. Jammer want zeker in deze periode van het jaar zou je toch willen dat je investering het doet. Dus kort samen gevat dit jaar geen buitenboom tijdens de kerst. Volgend jaar een eigen vlaggen mast laten maken en dan zullen daar de lichtjes wel in kunnen.

Super snelle levering

Ik ben blij met mijn vlaggenstok houder, vlaggenstok, vlag en wimpel. Het is fijn dat de vlaggenstok van aluminium is en in twee gedeeltes zodat ik die goed kan opbergen als die niet nodig is. Alles is van zeer goede kwaliteit. Super snelle levering.

Mooie masten redelijke prijs

Haakje kapot €2, moest ik foto van nemen en opsturen voor beoordeling. Beetje raar. Besteld moest wel vervoer betalen.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.