Goed product maar ben als crimineel behandeld!
In augustus jl. hadden wij een afspraak met een medewerker. De toegang tot het bedrijf was bijzonder. De voordeur was gesloten, we konden enkel door de zijdeur. Die kwam uit in het magazijn, vanuit het magazijn kwamen we in de showroom. Daar was de medewerer die ons hartelijk verwelkomde, met geen woord over de wijze waarop wij binnen kwamen. In de periode daarna hebben wij een vlaggenmast gekocht.
Afgelopen week had ik weer een afspraak met de medewerker, ik kwam een nieuw onderdeel ophalen. Ik kon weer niet anders dan via het magazijn naar de showroom te gaan. Daar was niemand. Op de verdieping er boven waren wel mensen. Ik heb een paar keer hard geroepen, maar daar werd niet op gereageerd, terwijl men mij best kon horen. Daarop ben ik via de open trap naar boven gegaan. Daar trof ik een meneer aan die met mij naar beneden ging.
Ik kreeg de wind van voren, ik had het gebouw niet in mogen gaan, en voor de buiten deur in de regen gaan staan bellen. Er werd mij verboden om ooit nog weer in het gebouw te komen. De toon was verder respectloos, klantonvriendelijk en onfatsoenlijk. Daar heb ik de persoon ook op gewezen, hij wou met mij verder niet in discussie. Ik heb hem naar zijn naam gevraagd, omdat ik wilde weten wie mij zo schoffeerde. Die wou hij niet geven, dat had volgens hem geen toegevoegde waarde!
Ook dat was niet zo slim van hem, want zijn naam met foto stond onder een email. Het was *****! Ik heb per mail excuses gevraagd, ook dat doet het bedrijf niet, ik zal daarom nooit meer zaken doen met dit bedrijf en zoveel mogelijk mijn slechte ervaring delen. Rest mij nog te zeggen dat ik bijna 60 jaar in het bedrijfsleven zit maar zo'n hondse behandeling heb ik nog nooit meegemaakt.