zeer correcte behandeling

Snelle levering bevestiging van de order en de betaling. direct geleverd en netjes verpakt

Zeer aan te bevelen bedrijf

Professioneel; goed advies; snel geleverd prima service

Snelle levering goede producten!

Bestelproces, product en levering prima. Wel vrij prijzig

Goede service en duidelijke site!

Erg duidelijke webpagina, waarbij het samenstellen van de mast uitermate eenvoudig verloopt. Duidelijke keuzemogelijkheden en erg goede communicatie over bestelling-updates.

wat ik wilde is in een keer gelukt

Ik kon op de site alles goed zien wat ik nodig had was allemaal op voorraad besteld en twee dagen later al bezorgd prima voor elkaar.

Alles goed ontvangen

Goed doorlopen alles goed ontvangen.

Gute Ware und professioneller Onlineshop

Ich bin sehr zufrieden. Preis und Leistung stimmt. Ich werde gern weiter hier ordern. Viele Grüße

Keurig geleverd

Keurig geleverd en hij ziet er goed uit. We zijn er blij mee.

Snelle correcte levering

Positief

Zeer breed assortiment. Bestelling eenvoudig geplaatst. Had nog een paar vragen en werden online via de chat keurig beantwoordt.

Uitstekend!

Prima kwaliteit, voor een mooie prijs

Prima kwaliteit voor een nette prijs!

Mooie vlaggenmast.

Mooie vlaggenmast besteld van 6 meter incl. Vlag en wimpel. Snelle levering en door middel van de online filmpjes eenvoudig zelf te installeren.

Niks te klagen

Gebeld voor een friese vlag, keurig verwezen naar de website, hierna mijn order geplaatst. Daarna de vlag opgehaald. Keurig geregeld.

Door retour mails zie je direct dat je aankoop in behandeling is. INderdaad vandaag besteld volgende dag in huis. Top.

Duidelijke site

Fantastisch geregeld!

Voor vrienden en voor ons zelf besteld en alles naar wens verlopen. Netjes op de hoogte gehouden en super snelle levering.

Zeer professioneel.

Bestelde telefonisch een vlag, werd de dag erop al geleverd..... Kreeg daarna de factuur, Ga zo door, uitstekende service !

Jammer van de veel te korte bouten!!

Het pakje was netjes op tijd. Maar kon meteen naar de bouwmarkt voor langere bouten! Heeel jammer, had er 1 stel lange bouten bij geleverd! Kun je altijd nog korter maken!

goede vlaggen, redelijke prijs, snelle levering

Goede vlaggen voor een redelijke prijs en ook snelle levering.

Snelle levering en goede service

Producten zijn makkelijk te bestellen via de site. Goede communicatie en snelle, nette levering van mijn bestelling.

Snel, correct, zorgvuldig, communicatief, TOP!

Van online bestelling tot aflevering: alles keurig geregeld. Na het opgeven van een foutief afleveradres (door mij) werd eea na het sturen van een email met de vraag dit te corrigeren, snel beantwoord door Vlaggen Unie en ontving ik de volgende dag mijn zending. Alles klopte, was netjes verpakt en voldoet uitstekend aan mijn wensen. Niets dan lof voor Vlaggen Unie. TOP!

Richterlaan 4

9207 JV Drachten